Achtermuis bestellen

Achtermuis bestellen van een horecakwaliteit, nu ook voor consumenten!

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Online vlees bestellenContact met de klantenservice |

Achtermuis bestellenAchtermuis:

Achtermuis is een stuk rundvlees dat zich aan de achterkant van de koe bevindt en ook wel de platte- en bovenbil wordt genoemd. Van deze muis worden verschillende producten gemaakt.

Kenmerkend aan rundermuis is dat het vlees erg mager is en dus vetarm. Dit maakt rundermuis dan ook aantrekkelijk om te eten.

Een bekend rundvleesproduct dat van de muis van een rund wordt gemaakt is rosbief. Dit is een mager stuk vlees dat mals is en dun wordt gesneden. Een stuk rosbief is een rundvleesproduct zonder vlies, zeen of vet. Daarnaast wordt rundermuis ook gebruikt voor het snijden van carpaccio.

Meestal wordt dit vlees  dusdanig gebraden dat het gegaard is maar toch nog rood van binnen blijft. Mocht u met rundermuis willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse rundermuis.

Ook kunnen wij de muis voor u portioneren tot rosbief of carpaccio. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen.

Direct achtermuis bestellen?

 

Ons assortiment
Achtermuis
Article Name
Achtermuis
Omschrijving
Nu ook voor particulieren... een speciaal geselecteerd 5 sterren assortiment horecavlees met ongelooflijk lekker en bovendien veilige en diervriendelijk geproduceerde achtermuis. Uw vlees komt rechtstreeks vanuit horecaslagerij.
Merk