angus steak bestellen

Angus steak bestellen van een horecakwaliteit

Lekker, veilig en gemakkelijk Angus steak bestellen
Online vlees bestellen  | Contact met de klantenservice |

angus steakAngus steak:

Angus steak is een speciaal stuk rundvlees dat alleen in de beste steak restaurants geserveerd wordt. Deze luxe biefstuk variant wordt door chefs over de hele wereld getypeerd als “beste steak”.

Het vlees is afkomstig van de Angus rund en dit rundvlees staat bekend om zijn volle en krachtige smaak. Deze robuuste rund beschikt over een uitzonderlijke vleesstructuur die er voor zorgt dat tijdens de bereiding meer aroma’s dan “normaal” bewaart blijven.

Wanneer u bij Time2meat deze steak bestelt is deze afkomstig van de Aberdeen Angus, Black Angus of de Red Angus.

Deze steak is een biefstuk die gesneden wordt van de rug en van de bil van het rund. Dit heeft als voordeel dat de steak enorm mals is. Dit komt doordat zich op deze plaatsen spiervlees bevindt dat over weinig bindweefsel beschikt.

Mocht u met onze steak willen werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse Angus steak.

Direct deze heerlijke steak  bestellen..

Ons assortiment
Angus steak
Article Name
Angus steak
Omschrijving
Nu ook voor particulieren... fantastisch lekkere 5 sterren Angus steak van een horecakwaliteit. U kunt schitteren als een echte chef. U besteld onze Angus Steak rechtstreeks bij onze horecaslagerij. Wij verpakken uw vlees via special koeltechniek en uw vlees wordt vers thuisbezorgd.
Merk