Entrecote bestellen van een horecakwaliteit doet u eenvoudig in onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk entrecotes online bestellen

entrecote bestellenDe entrecote is een stuk rundvlees dat afkomstig is van de dunne lende van een rund. De entrecotes worden ook wel een lendebiefstukken genoemd.

De naam van dit prachtige en exclusieve stuk rundvlees betekent in het Nederlands tussen de ribben. Vroeger werd dit vlees dan ook wel uitsluitend vervaardigd van vlees uit het ribgedeelte van de rund. Tegenwoordig is dit veranderd in het vlees van de dunne lende.

Kenmerkend aan entrecotes is, is dat het een enorm magere stukken rundvlees zijn. Slechts een dun randje van het vlees bestaat uit een vet. Het is echter wel belangrijk om dit vetrandje niet te verwijderen tijdens het bereiden van dit heerlijke stuk vlees. Dit gaat namelijk ten koste van de authentieke smaak.

Een ander kenmerk van dit stuk rund is de enorme malsheid. Deze malsheid is te danken aan het feit dat het vlees bestaat uit weinig bindweefsel.

De entrecote is ook onderdeel van een ander bekend rundvleesproduct, de T bone steak. Zo bevinden er aan de T bone steaks ook een stukjes van de entrecotes.

Direct entrecote bestellen..

Ons assortiment
Entrecote
Article Name
Entrecote
Omschrijving
Nu ook voor particulieren entrecote... U krijgt speciaal geselecteerd 5 sterren horecavlees. Een echte sensatie onze entrecote. Bij ons besteld u veilig, diervriendelijk en verantwoord geproduceerd vlees rechtstreeks vanuit horecaslagerij.
Merk