hele kip bestellen

Hele kip bestellen van een horecakwaliteit doet u eenvoudig online nu ook voor particulieren

Lekker, veilig en gemakkelijk een hele kip online bestellen

Hele kip:

hele kip bestellenDe hele kip van Time2meat is speciaal gefokt of geselecteerd op een juiste prijs kwaliteit verhouding.

Dit maakt dat onze hele kip perfect geschikt is menig onderneming. Zo leveren wij aan de horeca, catering, ziekenhuiskeuken/verzorgingscentra of andere grootgebruikers. In ons assortiment kunt u kiezen uit de vertrouwde in Nederland gefokte kip of voor geïmporteerde hele kip.

Voor beide kipsoorten geldt dat wij uitsluitend kip inkopen, produceren en verwerken die voldoet aan alle strenge EU regelgeving. Dit betekent ook dat onze Zuid-Amerikaanse hele kip helemaal voldoet aan alle gestelde eisen ten aanzien van voedselveiligheid. Maar ook aan de richtlijnen die horen bij diervriendelijkheid.Plus dat deze kip geproduceerd en verwerkt wordt volgens alle gestelde hygiëne codes.

Om er voor te zorgen dat de kwaliteit van de kip op peil blijft tijdens het transport vanuit Zuid-Amerika naar Nederland wordt de hele kip gepekeld en via speciale IQF vriestechniek direct diep ingevroren. Door dit vriesproces blijft de kip 9 maanden houdbaar en bij het ontdooien blijft de smaak en de kwaliteit van de kip intact.

Nederlandse kip

Koopt u onze Nederlandse hele kip, dan haalt u vlees in huis van de welbekende Cobb en Ross rassen. Deze rassen worden al jarenlang gefokt voor vleesconsumptie vanwege de uitzonderlijke smaak.

De Nederlandse kip wordt geslacht en verwerkt door onze ervaren horecaslagers waarbij wij werken via het HACCP protocol en ook voor deze kip kunt u erop vertrouwen dat wij kiezen voor diervriendelijkheid, duurzaamheid en voedselveiligheid.

Om dit beleid kracht bij te zetten werken wij alleen met kippen die geproduceerd worden volgens toonaangevende hygiëne certificaten als BRC en het “beter leven-keurmerk” U kunt er daarom zeker van zijn dat u niet alleen een smaakvol product in huis heeft gehaald maar ook veilig en gezond vlees.

Wanneer u met onze kip wilt gaan werken, dan kunt u als horecaondernemer, chef-kok, en of inkoper bij ons kiezen uit koel verse (Nederlandse kip) / of de diepgevroren variant.

Wanneer u uw gasten iets speciaals voor wilt zetten, dan kunt u ook nog kiezen voor onze speciaal met maïsgevoerde kip. Deze kip is afkomstig uit met name Nederland en België en heeft een unieke smaak. Voor meer informatie kijkt u op onze pagina over maïsgevoerde kip of neemt u contact op met onze klantenservice.

Direct een hele kip bestellen..

Ons assortiment
Hele kip
Article Name
Hele kip
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren poeliers kippenpoten tegen supermarktprijs. Uw ossenhaas komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk