Hertenrugfilet kopen

Hertenrugfilet-kopen-hertenrugfilt-bereiden- of een hertenrugfilet bewaren?Hertenrugfilet kopen:

Wanneer u een hertenrugfilet koopt voor het hoofdgerecht is het aan te raden om minimaal 150 gram per persoon te kopen.

Voor een volwassene (vanaf 16 jaar) is het aan te raden om zeker 180 gram hertenrug medaillons per persoon aan te houden. Dit is voor een volwassene voldoende voor een verzadigde maaltijd.

Wanneer u hertenrugfilet koopt kunt u kiezen uit hertenvlees dat afkomstig is van een hertenboerderij of uit vlees dat afkomstig is uit de vrije natuur. Beide hebben een goede kwaliteit, echter het vlees uit de vrije natuur heeft vanwege de natuurlijke voeding een vollere en meer karakteristiekere smaak.

De hertenrugfilet die wij aanbieden zijn afkomstig van de Veluwe en zijn hierdoor 100% biologisch. Het vlees bevat geen smaak- , geur- en kleurstoffen of andere toevoegingmiddelen.

De hertenrugfilet die bij ons bestelt zijn voor een volwassen persoon, is geportioneerd in twee stukken van elk 90 gram. Dit zorgt er voor dat u het vlees net even iets mooier op het bord kunt presenteren.

Het beste moment om hertenvlees te kopen is tijdens het Nederlandse jachtseizoen. Dit seizoen loopt van 1 augustus tot 28 februari. Tijdens het jachtseizoen kunt u hertenrugfilet kopen van vers hertenvlees en dit smaakt toch net iets lekkerder..

Koopt u de filets voor 1 augustus of na 28 februari dan is de kans groot dat u diepgevroren hertenrug heeft gekocht.

Ook handig om te weten..

  • Hoe gezond is hertenvlees nu daadwerkelijk? Bekijk hier de voedingswaarde van onze hertenrugfilet..
  • Heeft u vragen over het kopen van hertenrugfilet of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.