Kalfsvlees assortiment

Kalfsvlees voor de horeca

Vleeshandel Time2meat levert vanuit haar horeca slagerij een breed assortiment van vleesproducten aan Nederlandse horecabedrijven, zo ook kalfsvlees.

Het kalfsvlees van Tme2meat wordt op een duurzame en op verantwoorde wijze geproduceerd. Wij kunnen dan ook zeggen dat wij een eerlijk product leveren. Daarnaast draagt duurzaam produceren bij aan een rijke smaak, een smaak die past bij een kalfsvleesproduct zoals die in een eetgelegenheid wordt geserveerd.

Herkomst van ons kalfsvlees:

Ons kalfsvlees is afkomstig uit de bekende kalfsvlees exporterende landen zoals Ierland, Argentinië, Brazilië, Uruguay, Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland en Australië.

Op dit moment is er kwalitatief geen beter kalfsvlees verkrijgbaar dan uit deze landen. Het kalfsvlees dat u bij ons koopt is afkomstig van kalveren die opgegroeid zijn in vrijheid en die voldoende bewegingsvrijheid hebben gehad. Daarnaast hebben de kalveren zoveel mogelijk natuurlijke voeding gegeten en worden zij met graan bijgevoerd.

Kwaliteit en voedselveiligheid:

Het merendeel van ons kalfsvlees is afkomstig uit landen buiten de EU. Desondanks hanteren wij wel de strenge wet- en regelgeving zoals de EU die voorschrijft. Gedurende het gehele proces van produceren van onze kalfsvleesproducten wordt er gekeken naar voedselveiligheid en dierenwelzijn. Wij werken dan ook alleen maar met organisaties die fssc-22000 gecertificeerd zijn.

QF vriestechniek:

Sinds 2014 heeft onze horeca slagerij zelf de mogelijkheid in huis om kalfsvlees in te vriezen met behulp van QF vriestechniek. QF staat voor Quickly Frozen en betekent per stuk heel snel en diep bevriezen.
U koopt zodoende diepgevroren rundvlees dat 9 maanden houdbaar is. U zult proeven dat er nagenoeg geen smaak en kwaliteit verloren is gegaan. Het grote voordeel hiervan is dat het vlees dus langer houdbaar is maar ook dat u op het moment van dalende prijzen een voorraad kunt aan leggen

Wilt u meer weten over kalfsvlees dat met behulp van QF vriestechniek is ingevroren? Neem dan contact met ons op met onze