kip en gevogelte assortiment

Kip en gevogelte voor de horeca

Vleeshandel time2meat levert vanuit haar horeca slagerij een breed assortiment aan kip en gevogelte. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vers seizoenswild van topkwaliteit. Samen met onze partner leveren wij al meer dan 30 jaar kip en gevogelte aan Nederlandse horecabedrijven, zorginstellingen en cateraars.

Wij streven er naar om zo veel mogelijk met duurzame producten te werken en deze via ons eigen uitgebreide wagenpark bij u af te leveren.

Herkomst van onze kip:

De kip die u bij ons als horecaondernemer, cateraar of grootverbruiker koopt is of van Nederlandse oorsprong of geïmporteerd vanuit Zuid-Amerika.

Onze Nederlandse kip, of eigenlijk beter gezegd slachtkuikens, zijn voornamelijk van het welbekende Cobb en Ross ras. Onze geïmporteerde kip wordt voornamelijk verkocht aan horecabedrijven dit vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

De heerlijke smaak gecombineerd met een goede verkoopmarge maakt dat deze kip uitermate geschikt voor restaurants, catering en andere grootgebruikers.

Kwaliteit en voedselveiligheid:

Kwaliteit en voedselveiligheid van kip en gevogelte heeft net iets meer aandacht nog dan ander vlees, kip en gevogelte is gevoelig voor bacteriegroei. Wij kiezen er daarom voor om te werken met hoogstaande duurzame producten en met geïmporteerde kip die uitsluitend geproduceerd, bewaard en vervoerd is volgens alle strenge EU normen omtrent voedselveiligheid.

Naast gecontroleerd inkopen werken wij met kip en gevogelte dat geproduceerd is volgens toonaangevende hygiëne certificaten als BRC en het “Beter leven keurmerk” U kunt er daarom zeker van zijn dat u niet alleen een smaakvol product in huis heeft gehaald maar ook veilig en gezond vlees.

QF vriestechniek:

Sinds kort hebben wij de mogelijkheid om uw vlees in te vriezen met behulp van QF vriestechniek.
QF staat voor Quickly Frozen en betekent per stuk heel snel en diep bevriezen.
U koopt zodoende diepgevroren rundvlees dat 9 maanden houdbaar is. U zult proeven dat er nagenoeg geen smaak en kwaliteit verloren is gegaan. Het grote voordeel hiervan is dat het vlees dus langer houdbaar is maar ook dat u op het moment van dalende prijzen een voorraad kunt aan leggen

Wilt u meer weten over kip en gevogelte dat met behulp van QF vriestechniek is ingevroren? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Ons assortiment
Kip en gevogelte
Article Name
Kip en gevogelte
Omschrijving
Veilig, lekker en duurzaam geproduceerde kip speciaal voor de horeca geselecteerd.
Merk