Proefsessie aanvragen

Proefsessie aanvragen:

Is Time2meat een geschikte vleesleverancier voor u? De praktijk bevestigt telkens dat het kiezen van een horeca slagerij geen alledaagse bezigheid is, maar een wederzijdse investering voor de lange termijn.

Immers, het succes van een restaurant, cateraar of grote keuken valt of staat grotendeels met de kwaliteit, de smaak en een omzet behaald door een vleespakket met een aantrekkelijke winstmarge. U moet onderaan de streep natuurlijk ook voldoende overhouden.

Wij zien het contact met onze afnemers als een continue proces waarin gezamenlijk oplossingen en antwoorden worden gezocht op vragen als:

Welk vleespakket past bij uw huidige kaart? Zit er voldoende winstmarge op uw vleespakket? Welke trendsspelen in de markt? Welk vlees voldoet aan de verwachtingen van de eindgebruikers (uw afnemers)?

Wat wij in de praktijk zien is dat er zich een samenspel ontvouwt tussen u als inkoper (uw) chef-kok en onze horecaslagerij en uw verkoopadviseur. Kortom er ontstaat een maatwerkvleespakket dat aansluit bij de behoefte van uw onderneming.

Ons voorstel is daarom om een proefsessie te organiseren met de juiste betrokkenen en om samen te zoeken naar het juiste vleespakket tegen de juiste randvoorwaarden. Geïnteresseerd in deze proefsessie? Neem dan contact met ons op.