varkensvlees assortiment

Varkensvlees voor de horeca

Vleeshandel Time2meat  levert een breed assortiment horecavlees rechtstreeks vanuit haar horeca slagerij. De producten die wij u aanbieden zijn de meest gangbare varkensvleesproducten die op een menukaart te vinden zijn.

Herkomst van ons varkensvlees:

Ons varkensvlees is afkomstig uit Nederland en daarnaast uit de bekende varkensvlees exporterende landen van binnen de EU. Het gaat hierbij om Duitsland, Frankrijk, Ierland en Spanje
Zoals u ziet is ons varkensvlees afkomstig uit landen van binnen de EU. Dit betekent dat ons varkensvlees geproduceerd wordt volgens de strenge wet- en regelgeving zoals de EU die voorschrijft.

Kwaliteit en voedselveiligheid:

Oog voor voedselveiligheid en dierenwelzijn staan centraal gedurende het gehele productieproces.
Om u als horecabedrijf te kunnen garanderen dat u kwalitatief goed en eerlijk varkensvlees in huis haalt, hebben wij ervoor gekozen om alleen met bedrijven samen te werken die fssc-22000 gecertificeerd zijn.

QF vriestechniek:

Sinds kort hebben wij de mogelijkheid om uw varkensvlees in te vriezen met behulp van QF vriestechniek.
U koopt zodoende diepgevroren varkensvlees dat 9 maanden houdbaar is. U zult proeven dat er nagenoeg geen smaak en kwaliteit verloren is gegaan. Het grote voordeel hiervan is dat het vlees dus langer houdbaar is maar ook dat u op het moment van dalende prijzen een voorraad kunt aan leggen.

Wilt u meer weten over varkensvlees dat met behulp van QF vriestechniek is ingevroren? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.