Hotwings bestellen doet ook u als consument eenvoudig online in onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk hotwings bestellen

Hotwings: hotwings

De hotwings van Time2meat zijn ongelooflijk lekker en worden een sensatie zodra u deze krokant op het vel grilt. Onze hotwings zijn afkomstig van kippen die speciaal geselecteerd zijn voor de verkoop aan grootverbruikers.  Zo leveren wij aan  restaurants, hotelketens, cateraars en keukens van zorginstellingen. Onze kippenvleugels smaken dan ook even wat anders dan die van de reguliere industriekip.

De kip die wij leveren is of afkomstig uit de EU en dan met name uit ons eigen land of wordt geïmporteerd vanuit Zuid Amerka. Met name deze kip is populair onder onze grootverbruikers. De reden hiervoor is de uitmuntende smaak en kwaliteit gecombineerd met de scherpe inkoopprijs. Deze prijs wordt bewerkstelligd door inkoopkortingen op inkoopvolumes en de lagere productiekosten van deze kip.

Wat ook noemenswaardig is, is dat deze geïmporteerde kip direct na het verwerken wordt ingevroren met behulp van een speciale vriestechniek alvorens deze richting Nederland verscheept te worden.

Het gaat hierbij om de QF vriestechniek, deze vriestechniek zorgt er voor dat smaak en kwaliteit na het ontdooien intact blijven. Ook verlengt deze vriestechniek de houdbaarheid naar 9 maanden.

Hotwings van de horecaslagerij, hoe worden die gemaakt?

Onze kippenvleugels worden nog op een traditionele en ambachtelijk wijze door onze horecaslagerij uitgesneden. Het begint met een selectieprocedure waarna vervolgens de vleugeltjes van de kip vakkundig worden ontdaan om zo tot het eindproduct te komen.

Gedurende het productieproces van onze hotwings draait het om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Wij werken dan ook volgens de strenge eisen die het HACCP kwaliteitscertificaat voorschrijft. Heeft u vragen over het productieproces? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne:

Bij het produceren en leveren van vlees spelen kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne uiteraard een belangrijke rol. Om deze zaken te kunnen waarborgen kiezen wij er voor om uitsluitend te werken met kip / kippenvleugels die geleverd, geproduceerd, verwerkt, opgeslagen en getransporteerd worden volgens de strenge regelgeving, normen en richtlijnen van de EU

Deze EU regelgeving is ook van toepassing op onze geïmporteerde  kip. Wij leveren dan ook alleen kip die afkomstig is van slachthuizen die werken volgens EU wet- en regelgeving. Buiten de voorgeschreven EU wet- en regelgeving leveren wij alleen kip die volgens de richtlijnen van de HACCP voedselveiligheidssysteem is geproduceerd. Daarnaast is onze kip geproduceerd volgens BRC certificering en het “Beter leven” keurmerk.

Direct hotwings bestellen..

Ons assortiment
Kippenvleugels
Article Name
Kippenvleugels
Omschrijving
NU u ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren kippenvleugels van horecakwaliteit tegen supermarktprijs. Uw kippenvleugels komen rechtstreeks uit onze horecaslagerij en worden speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk