kalfs t bone bestellen

Kalfs T bone bestellen van een 5 sterrenhorecakwaliteit doet u eenvoudig online

Lekker, veilig en gemakkelijk Kalfs T bone bestellen

kalfs t bone bestellen

De kalfs T bone is een zeer hoogwaardig stuk kalfsvlees dat zich kenmerkt door het T-vormige botstuk. Het verschil tussen de kalf T bone en de T bone steak van rundvlees is dat het vlees net ietsje malser is. Daarentegen is de T bone steak van rundvlees weer net iets voller en aromatischer van smaak.

Dit stuk kalfsvlees is wordt gemaakt van vlees dat afkomstig is van de lende van het kalf. Hetgeen de T bone zo speciaal maakt, is dat het vlees uit twee verschillende soorten vlees (steaks) bestaat.

Zo vind je aan de ene kant van de T bone een gedeelte kalfsentrecote en aan de andere kant een stuk ossenhaas van kalfsvlees.

Kenmerken aan het gedeelte van de ossenhaas van kalfsvlees is dat het vlees nagenoeg geen vet bevat. De kalfsentrecote daarentegen bevat wel een klein vetrandje. Dit randje met vet zorgt voor de karakteristieke smaak van de kalfs T bone.

Direct kalfs t bone bestellen?

Ons assortiment
Kalfs t bone
Article Name
Kalfs t bone
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij ons 5 sterren kalfs t bone rechtstreeks uit onze horecaslagerij en krijgt een supermarktprijs. Uw t bone steak wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk