kalfsentrecote bestellen

kalfsentrecote bestellen van een 5 sterrenhorecakwaliteit doet u eenvoudig online bij Time2meat.nl

Lekker, veilig en gemakkelijk kalfsentrecote bestellen

kalfsentrecote bestellen

De kalfsentrecote is een stuk kalfsvlees dat afkomstig is van de dunne lende van een kalf, dit in tegenstelling tot vroeger. Het kalfsvlees wat men toen gebruikte voor kalfsentrecote was afkomstig uit het ribgedeelte.

Tegenwoordig wordt de entrecote daarom ook wel kalfslende biefstuk genoemd. De wat vrije Nederlandse vertaling van entrecote in het Nederlands is kalfsvlees tussen de ribben.

Wat deze entrecote zo kenmerkt is dat het een vetarm stuk kalfsvlees is. Slechts een kleine gedeelte, het randje van de entrecote bestaat uit vet. Wanneer je de entrecote gaat bereiden is het echter wel belangrijk om dit vetrandje te laten zitten. Dit randje geeft tijdens de bereiding de authentieke en volle aromatische smaak aan het kalfsvlees.

Deze entrecote van kalfsvlees is ook enorm mals. Dit komt doordat de entrecote bindweefsel arm is.

Een kalfsentrecote kunt u ook vinden als onderdeel van een ander kalfsvleesproduct, namelijk de kalfs T bone. Het mooie en bijzondere aan de kalfs T bone is dat het bestaat uit een entrecote gedeelte en een stukje kalfshaas.

Mocht u met onze kalfsentrecote willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse entrecote.

Ons assortiment
Kalfsentrecote
Article Name
Kalfsentrecote
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren kalfsentrecote en krijgt een supermarktprijs. Uw entrecote wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk