kalfshaas bestellen

Kalfshaas bestellen van een 5 sterrenhorecakwaliteit doet u eenvoudig via de website van Time2meat.nl

Lekker, veilig en gemakkelijk kalfshaas bestellen

kalfshaas bestellenKalfshaas wordt gesneden van het spiervlees dat zich bevindt in de rug van het kalf. Dit stuk kalfsvlees wordt ook wel de lende genoemd. De haas is een langwerpig stuk kalfsvlees dat loopt vanaf de wervels van de lenden naar de buikholte langs de bekken en tot aan de heup van het kalf.

Wat de kalfshaas kenmerkt is de malsheid en de zachtheid van het vlees. Deze malsheid en zachtheid is te danken aan het feit dat het vlees vetarm is en daarnaast nagenoeg geen bindweefsel bevat.

Het verschil tussen kalfshaas en de “normale” runder ossenhaas is dat het kalfsvlees iets malser en zachter is. De ossenhaas van rundvlees is daarentegen weer iets aromatischer van smaak.

Net zoals de ossenhaas van rundvlees bevat de ossenhaas van kalfsvlees ook uit 3 onderdelen. Dit is de kop van de haas die ook wel de Chateaubriand wordt genoemd.

Het middelste gedeelte van kalfsvlees ossenhaas wordt de tournedos genoemd. Dit gedeelte is het meest malse gedeelte van de ossenhaas. Het derde gedeelte van de ossenhaas bestaat uit de punt. Van dit kalfsvlees worden de bekende runderhaaspuntjes gemaakt.

Bestellen?

Bij ons kunt u de ossenhaas in zijn geheel bestellen maar ook alleen de kop van de haas en/of de tournedos. Dit leveren wij u geportioneerd aan.

Wilt u met onze kalfsvlees ossenhaas in zijn geheel willen werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse kalfvlees ossenhaas.

Ons assortiment
kalfshaas
Article Name
kalfshaas
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren kalfshaas en krijgt een supermarktprijs. Uw kalfshaas wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk