kalfskotelet bestellen

Kalfskotelet bestellen doet u eenvoudig en snel online. Nu ook voor particulieren

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

 

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Kalfskotelet: kalfskotelet bestellen

Kalfskotelet is kalfsvlees dat afkomstig van de rug van het kalf. Het vlees van de kotelet vind je vanaf de onderste, ook wel de lage kalfsrib (deze zit op schouderhoogte) genoemd tot aan de dunne lende of de heup van het kalf.

Wanneer je kalfskotelet koopt dat afkomstig is van de heup van het kalf, dan heb je een stuk vlees gekocht waar nog een haasstuk van kalfsvlees aan vastzit. Dit stukje kalfsvlees is net iets malser dan kalfskotelet van de lage rib of de dunne lende. Kalfskoteletten wordt dan ook in de meeste restaurants geserveerd.

Kalfskotelet kun je met en zonder (rib) bot kopen. Gemiddeld weegt een kalfskotelet zonder bot tussen 100 en 150 gram. De kotelet met bot weegt tussen de 200 en 250 gram.

De meeste mensen hebben een voorkeur voor kalfskoteletten met bot. Dit komt doordat tijdens de bereiding het bot de nodige aroma’s en smaak aan het vlees geeft. Het vlees wordt dan net iets sappiger en voller van smaak.

Wilt u met onze kalfskoteletten werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvries variant. Wilt u meer weten over onze kotelet zonder bot of over onze kwaliteit? Neem dan contact met ons op.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons kalfsvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Overigens voor een scherpe offerte kunt u ook bij hen terecht

Ons assortiment
Kalfskotelet
Article Name
Kalfskotelet
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren kalfskotelet en krijgt een supermarktprijs. Uw kalfskotelet wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk