kalfsoester bestellen

Kalfsoester bestellen doet u nu ook als particulier snel en eenvoudig via onze webshop

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

 

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Kalfsoester: kalfsoester bestellen

Kalfsoester is een cirkelvormig stukje kalfsvlees van ongeveer 3 tot 4 cm dik. Het vlees doet qua structuur en smaak veel denken aan een biefstuk.

Een oester wordt gesneden uit een spierstuk van het kalf namelijk de achtervoet. Het grote voordeel van vlees uit een spierstuk is dat het vaak weinig bindweefsel heeft. Daarbij is het vleesdraad van een kalfsoester erg fijn. Deze beide factoren zorgen voor de enorme malsheid van het vlees.

Kalfsoesters is mager vlees en dus gezond. Dit komt doordat het vlees in tegenstelling tot veel andere vleesproducten een veel lichtere dooradering met vet heeft.

De bereiding van kalfsoester gebeurt meestal door het vlees 6-8 minuten te bakken. In eerste instantie wordt het vlees op hoog vuur in de pan gelegd. Hierdoor schroeit het vlees dicht en blijven de sappen bewaard. Later wordt het vuur wat lager gezet om het kalfsvlees zachtjes te laten garen.

Mocht u met onze kalfsoester willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse kalfsoester.

Tot slot willen wij benadrukken dat wij uitsluitend kalfsvlees leveren dat op verantwoorde wijze is geproduceerd volgens de strenge richtlijnen die door de Europese Unie zijn opgesteld.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons kalfsvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Overigens voor een scherpe offerte kunt u ook bij hen terecht.

Ons assortiment
Kalfsoester
Article Name
Kalfsoester
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren kalfsoester en krijgt een supermarktprijs. Uw kalfsoester wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk