kalfsribeye bestellen

Kalfsribeye bestellen doet u als particulier tegenwoordig eenvoudig online bij Time2meat.nl

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Kalfsribeye: kalfsribeye bestellen

Kalfsribeye is een kwalitatief hoogstaande biefstuk van kalfsvlees dat in sommige delen van de wereld Scotch fillet wordt genoemd. Het kalfsvlees van de ribeye is afkomstig van een specifiek onderdeel van de ribben van het kalf.

Het gaat om het vlees dat vast zit aan de lende die zich aan de voorkant van de rug bevindt. Kenmerkend aan de kalfsbiefstuk is het zachte en malse vlees. Deze zachte en malse vleesstructuur is te danken aan het feit dat de kalfsribeye weining bindweefsel bevat.

Het vlees van kalfsbiefstuk is zelfs nog malser en zachter dan de ribeye van een rund. De runder ribeye is daarentegen wel iets robuuster en voller van smaak.

Kalfsribeye heeft een ook een duidelijke structuur van hele dunne lijntjes met vet die door het hele vlees lopen. Door deze vetstructuur blijven de aroma’s van het kalfsvlees enorm goed bewaard tijdens de bereiding.

Mocht u met onze kalfsribeye willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvries verse kalfsribeye.

Wilt u meer weten over onze ribeye van rundvlees? Kijk dan eens op onze ribeye pagina.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons kalfsvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Overigens voor een scherpe offerte kunt u ook bij hen terecht

Ons assortiment
Kalfsribeye
Article Name
Kalfsribeye
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren kalfsribeye en krijgt een supermarktprijs. Uw ribeye wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk