kalfsschenkel bestellen

Kalfsschenkel bestellen doet ook u als particulier tegenwoordig snel en eenvoudig via de webshop van Time2meat

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Kalfsschenkel: kalfsschenkel bestellen

Kalfsschenkel is een stuk kalfsvlees dat horizontaal uit het bovenste gedeelte van de poot van een kalf wordt gesneden. Wat herkenbaar aan de schenkel is, is het stuk been (bot) dat midden in het kalfsvlees zit.

Kalfsschenkels bestaan uit twee onderdelen. Dat zijn het mergbeengedeelte en het kalfsvleesgedeelte. Kalfvleesschenkel is ook wat steviger dan de meeste andere soorten vlees. Voor de bereiding betekent dit dat de kalfsvleesschenkel extra goed moet garen.

In tegenstelling tot runderschenkel wordt kalfsschenkel in zijn geheel geserveerd. Doordat de runderschenkel iets krachtiger van smaak is wordt deze vaak gebruikt om soep en bouillon van te trekken.

Wilt u met onze kalfsschenkel gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse kalfvleesschenkel.

Wilt u meer weten over onze runderschenkel? Kijk dan op onze runderschenkel pagina.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons kalfsvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Overigens voor een scherpe offerte kunt u ook bij hen terecht

Ons assortiment
kalfsschenkel
Article Name
kalfsschenkel
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren kalfsschenkel en krijgt een supermarktprijs. Uw kalfsschenkel wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk