Kalfsvlees

Varkensvlees-kopen

Kalfsvlees van Time2meat:

Ook als particulier bestelt u tegenwoordig eenvoudig kalfsvlees van Time2meat. In onze webshop heeft u niet alleen de keuze uit een ruim assortiment van heerlijke kalfsvleesproducten maar u kunt hier ook terecht voor de meer exclusieve soorten vlees. Wat te denken van heerlijke kalfs spareribs of onze malse kalfsbiefstuk en kalfsribeye.

Het vlees dat u bestelt komt rechtstreeks uit onze horeca slagerij en is oorspronkelijk speciaal geselecteerd en gesneden om verkocht te worden aan restaurants. Zo krijgt u  5 sterrenvlees tegen een scherpe prijs.

Uw voordelen:
voordeel-kalfsvlees-bestellen
1. U krijgt horecakwaliteit voor een supermarkt prijs.
2. U bespaart tijd doordat het vlees wordt thuisbezorgd.
3. U kunt de houdbaarheid verlengen tot 9 maanden, door direct in te vriezen.
Wat kunt u verwachten:
kwaliteit-kalfsvlees-bestellen
1. Veilig, diervriendelijk en duurzaam vlees.
2. Een klantenservice die luistert,meedenkt en oplost.
3. Vacuümverpakt vlees dat speciaal gekoeld afgeleverd wordt.

 

FSSC-22000-Kalfsvlees

Waar komt uw vlees vandaan:
Ons kalfsvlees is met uiterste zorg geselecteerd.  Het vlees dat u bestelt is afkomstig uit de toonaangevende exporterende landen zoals Ierland, Argentinië, Brazilië en Uruguay en daarnaast uit ons eigen land.Het kalfsvlees uit deze landen wordt streng gecontroleerd is van een uitstekende kwaliteit.
Waarborging van de kwaliteit en voedselveiligheid:
Voedselveiligheid en dierenwelzijn hebben wij hoog in het vaandel staan bij Time2meat. Dit geldt voor het het gehele productieproces. Van produceren, verwerken, opslaan helemaal tot aan de verzending tot bij u thuis.Waar het bij Time2meat omdraait is dat wij onze klanten een zo eerlijk en kwalitatief mogelijk stuk vlees willen leveren. Om dit streven te kunnen garanderen, hebben wij ervoor gekozen om alleen met bedrijven samen te werken die fssc-22000 gecertificeerd zijn.

Wilt u meer weten over ons vlees of heeft u andere vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Ons assortiment
5 sterren kalfsvlees
Article Name
5 sterren kalfsvlees
Omschrijving
Nu ook voor particulieren... een speciaal geselecteerd 5 sterren assortiment met ongelooflijk lekker kalfsvlees. Uw vlees komt rechtstreeks vanuit horecaslagerij.
Merk