kalfsvleesreepjes bestellen

Kalfsvleesreepjes bestellen doet u als particulier eenvoudig en snel via Time2meat

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Kalfsvleesreepjes: kalfsvleesreepjes bestellen

Deze klein gesneden kalfsvleesreepjes worden ook wel reepjesvlees genoemd. Onze kalfsvlees reepjes zijn gemaakt van de magere kalfsvlees delen en zijn dus vetarm.

Bij ons kunt u naast kalfsreepjes ook terecht voor runderreepjes. Ondanks dat beide vleessoorten logischerwijs veel op elkaar lijken zitten er kleine smaakverschillen in.

Zo hebben runderreepjes een wat vollere smaak in tegenstelling tot kalfsvlees reepjes. Daarentegen heeft het kalfsvlees een wat fijnere vleesstructuur waardoor het vlees iets malser is.

Doordat kalfsvleesreepjes  dun gesneden zijn heeft het als voordeel dat het een korte bereidingstijd nodig heeft. Dit maakt  dat onze kalfsvleesreepjes uitermate geschikt zijn voor de wat snellere kant en klaargerechten.

Ook zijn kalfsreepjes goed te gebruiken in pasta’s, in salades, pasta’s in roerbak – en wokgerechten of als garnering.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons kalfsvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Overigens voor een scherpe offerte kunt u ook bij hen terecht

Ons assortiment
Kalfsvleesreepjes
Article Name
Kalfsvleesreepjes
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren kalfsvleesreepjes en krijgt een supermarktprijs. Uw kalfsvleesreepjes worden speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk