kip

Kip van Time2meat:

Bij Time2meat bestelt u als consument tegenwoordig heel eenvoudig de lekkerste kip producten. U kunt hierbij kiezen uit een ruim assortiment van ongelooflijk lekker en sappige producten.  Kijk snel in onze webshop en laat u niet alleen verassen door het brede aanbod en onze scherpe tarieven maar ook door ons aanbod van de exclusieve producten. Denkt u maar eens aan onze kipdijfilet, gegrillde kipkebab en kipshoarma.

Die kip die u bestelt komt rechtstreeks uit onze horeca slagerij en is oorspronkelijk speciaal geselecteerd en gesneden om verkocht te worden aan restaurants. Zo krijgt u  5 sterrenvlees tegen een scherpe prijs.

Uw voordelen:
Kip-Time2meat
1. U krijgt horecakwaliteit voor een supermarkt prijs.
2. U bespaart tijd doordat het vlees wordt thuisbezorgd.
3. U kunt de houdbaarheid verlengen tot 9 maanden, door direct in te vriezen.
Wat kunt u verwachten:
Kip-webshop-Time2meat
1. Veilig, diervriendelijk en duurzaam vlees.
2. Een klantenservice die luistert,meedenkt en oplost.
3. Vacuümverpakt vlees dat speciaal gekoeld afgeleverd wordt.

 

Kip-FSSC-22000

Waar komt uw vlees vandaan:
Onze kip is met uiterste zorg geselecteerd.  Het vlees dat u bestelt is met name afkomstig uit toonaangevende exporterende land als het om kip gaat. Daarnaast komt het merendeel uit ons eigen land.

Wij werken uitsluitend met producten die onder strenge toezicht worden geproduceerd en intensief wordt gecontroleerd op een uitstekende kwaliteit.

Waarborging van de kwaliteit en voedselveiligheid:
Voedselveiligheid en dierenwelzijn staan bij Time2meat hoog in het vaandel en dit geldt zeker ook voor onze kipproducten. Het gaat hierbij om controle op het totale productieproces. Van produceren, verwerken, opslaan helemaal tot aan de verzending tot bij u thuis.

Wij willen u als klant  een zo veilig, eerlijk en kwalitatief mogelijk stuk vlees leveren. Daar draait het bij ons om. Om dit streven te kunnen garanderen, hebben wij ervoor gekozen om alleen met bedrijven samen te werken die FSSC-22000 gecertificeerd zijn.

Wilt u meer weten over ons vlees of heeft u andere vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op.

Ons assortiment
5 sterren kip
Article Name
5 sterren kip
Omschrijving
Nu ook voor particulieren... een speciaal geselecteerd 5 sterren assortiment horecavlees met ongelooflijk lekker en bovendien veilige en diervriendelijk geproduceerde kip. Uw vlees komt rechtstreeks vanuit horecaslagerij.
Merk