kipdijfilet bestellen

Kipdijfilet bestellen van een restaurantkwaliteit doet u tegenwoordig eenvoudig online in onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk kipdijfilet bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Kipdijfilet: kipdijfilet bestellen

De kipdijfilet van Time2meat is ontzettend mals, heeft een verfijnde smaak en op de bbq is dit een ware delicatesse. Deze filet wordt dan ook door menig chef-kok geserveerd.

Deze kipdijfilet is dan ook zeker even wat anders dan uw reguliere industriekip. Wij werken uitsluitend met kiprassen die geschikt zijn voor de verkoop aan afnemers die net even iets meer eisen stellen ten aanzien van smaak en kwaliteit zoals restaurants, cateraars en andere grootverbruikers.

Om te kunnen voldoen aan deze hoge eisen werken wij met de meeste geschikte kip (voornamelijk Cobb & Ross ras) die afkomstig is van met name Nederlandse pluimveehouderijen.

Daarnaast is onze geïmporteerde Braziliaanse kip enorm populair onder Nederlandse horecabedrijven. Deze populariteit heeft de Braziliaanse kip te danken aan de combinatie van de uitstekende smaak, uitmuntende kwaliteit en de goede prijs. Deze prijs wordt bewerkstelligd door inkoopkortingen vanwege onze grote inkoopvolumes. Deze worden vervolgens doorgegeven aan onze afnemers.

Bijzonder om te vermelden is het feit dat deze Braziliaanse kip direct na het verwerken wordt ingevroren volgens de nieuwste IQF vriestechniek voor verscheping naar Nederland.

Vanwege deze vriestechniek blijft de smaak en kwaliteit na het ontdooien intact en daarnaast is de kip maar liefst 9 maanden houdbaar.

Mocht u meer willen weten over deze IQF vriestechniek, kunt u terecht op onze kwaliteitspagina of bij onze klantenservice.

Kipdijfilet van de horecaslager, hoe wordt deze gemaakt?

De dijfilet wordt ambachtelijk door onze horecaslagerij uitgebeend. Na een selectieprocedure wordt de kipdijfilet opengesneden en wordt het been vakkundig verwijderd. Het resultaat is een ontzettend mals en smaakvol stuk kipdijfilet.

Ook tijdens het productieproces van de kipdijfilet draait het om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Gedurende het gehele proces wordt er gewerkt volgens de strenge eisen die het HACCP
kwaliteitscertificaat voorschrijft.

Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne:

Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne spelen een belangrijke rol bij het verwerken van vlees en in het bijzonder kip. Om dit te kunnen waarborgen wordt er dan ook alleen kipdijfilet geleverd dat geproduceerd, verwerkt, opgeslagen en getransporteerd wordt volgens de strikte regelgeving en richtlijnen die door de EU voorschreven zijn.

Dit geldt ook voor onze geïmporteerde kip. Wij leveren uitsluitend kip die afkomstig is van Braziliaanse slachthuizen die werken volgens
EU wet- en regelgeving. Naast deze wet- en regelgeving leveren wij alleen met kip die volgens de richtlijnen van de HACCP voedselveiligheidssysteem, BRC certificering en het “Beter leven” keurmerk geproduceerd is.

Wilt u meer weten over kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tot slot, wanneer u kipdijfilet koopt dan kunt u kiezen uit koel verse filet of de diepgevroren kipdijfilet.

Ons assortiment
Kipdijfilet
Article Name
Kipdijfilet
Omschrijving
NU ook voor particulieren..genieten van horecakwaliteit. U besteld bij ons 5 sterren kipdijfilet van de horecaslager tegen supermarktprijs. Uw filet komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk