kipdrumsticks bestellen

Kipdrumsticks

Lekker, veilig en gemakkelijk kipdrumsticks bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Kipdrumsticks: kipdrumsticks bestellen

De kipdrumsticks time2meat hebben een overdonderende smaak. Deze bout wordt door veel van onze klanten gebruikt als borrelhap, op de bbq of geserveerd als onderdeel van een voorgerecht.

De smaak en de kwaliteit van onze kipdrumsticks is hoogstaand en dat is iets waar wij trots op zijn. Dit komt doordat wij uitsluitend kip leveren dat speciaal gefokt oengeselecteerd.

Buiten dat onze kip is qua smaak en kwaliteit een culinair hoogstandje is, leveren wij onze kipdrumsticks tegen scherpe prijzen.

 

Waar komen onze kipdrumsticks vandaan?

Onze kipdrumsticks zijn afkomstig van Nederlandse pluimveehouderijen en behoren voornamelijk tot het Cobb of Ross ras. Deze kip/vleeskuikens zijn ideaal voor de vleesconsumptie.

Naast onze Nederlandse kip leveren wij kipdrumsticks die afkomstig zijn van geïmporteerde Braziliaanse kip. Deze Braziliaanse kip wordt enorm veel verkocht in Nederlandse horecagelegenheden vanwege de uitmuntende smaak, kwaliteit en de gunstige inkoopsprijs.

Om de kwaliteit en de smaak op peil te kunnen houden van deze geïmporteerde kip wordt het vlees direct na het verwerken ingevroren met behulp van een speciale koeltechniek. Deze IQF vriestechniek zorgt ervoor dat de kip direct diepgevroren wordt alvorens de kip richting Nederland getransporteerd wordt.

Voedselveiligheid, dierenwelzijn en hygiëne

Zowel onze Nederlandse kip als onze Braziliaanse kip wordt geproduceerd, verwerkt, vervoerd en opgeslagen volgens alle strenge eisen en regelgeving die de EU voorschrijft ten aanzien van voedselveiligheid, hygiëne en dierenwelzijn. Zo werken wij volgens de richtlijnen van de HACCP voedselveiligheidssysteem, BRC certificering en het “Beter leven” keurmerk.

Tot slot, gaat u als horecaondernemer, chef-kok, en of inkoper werken met onze drumsticks dan kunt u kiezen uit koel verse kipdrumsticks/of de diepgevroren.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor drumsticks van maïsgevoerde kip. Wilt u meer over weten bekijk dan onze maïsgevoerde kip pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Ons assortiment
Kipdrumsticks
Article Name
Kipdrumsticks
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren kipdrumsticks van de horecaslager tegen supermarktprijs. Uw drumsticks komen rechtstreeks uit onze horecaslagerij en worden speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk