Kipfilet van een restaurant kwaliteit kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk kipfilet bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Kipfilet: kipfilet bestellen

De kipfilet van time2meat is mager en mooi blank van kleur. Dit komt doordat wij uitsluitende werken met kipfilets die afkomstig zijn van kip die speciaal gefokt of geselecteerd worden.

Door deze prima prijs/kwaliteit verhouding is de kipfilet van vleeshandel time2meat uitermate geschikt om te serveren in restaurants, grote keukens (ziekenhuis/zorginstellingen) of de catering.

U kunt bij ons kip bestellen dat afkomstig is van voornamelijk Nederlandse pluimveehouderijen. Het wordt geproduceerd volgens toonaangevende certificaten als BRC en het keurmerk “Beter leven keurmerk”. Hierdoor haalt u kip in huis dat veilig en met zorg geproduceerd is.

Herkomst van onze kipfilets

U koopt voornamelijk kipfilet dat afkomstig is van de welbekende Cobb en Ross rassen. Deze rassen worden al jarenlang gefokt voor vleesconsumptie vanwege de uitzonderlijke smaak.

Onze kipfilet zijn met zorg geselceteerd en uitgesneden door ervaren horecaslagers die werken volgens het HACCP protocol. Ook kunt u erop vertrouwen dat wij kiezen voor diervriendelijk, duurzaam en voedselveiligheid.

Naast onze Nederlandse kip leveren wij ook kipfilet dat afkomstig is van kip dat in Zuid-Amerika geproduceerd is. Dit is ook de kip die het meest geschikt is voor de horeca of andere grootgebruikers. De smaak en de kwaliteit van deze kip is uitzonderlijk en de prijs is bijzonder concurrerend.

Omdat wij uitsluitend willen werken met kwalitatief en veilig vlees kopen wij alleen in bij slachterijen die voldoen aan alle eisen en regelgeving die de EU stelt aan het produceren, verwerken en leveren van vlees.

Dit betekend ook dat onze geïmporteerde kipfilet scherp geprijsd is.  Ook voldoet het aan alle gestelde eisen ten aanzien van voedselveiligheid en diervriendelijkheid. Daarbij is deze kip  geproduceerd en verwerkt volgens alle gestelde hygiëne codes.

Kwaliteitswaarborging van onze kipfilets

Om de kwaliteit van de kip te kunnen waarborgen worden de filets direct na het uitsnijden speciaal diepgevroren.  Vervolgens volgt het transport van Zuid-Amerika naar Nederland.

Door dit vriesproces blijft de kip 9 maanden houdbaar en bij het ontdooien blijft smaak en kwaliteit van de kip intact. Wilt u meer weten over de IQF vriestechniek bekijk dan onze kwaliteitspagina of neem contact op met onze klantenservice.

Wanneer u met onze kipfilet wilt gaan werken, dan kunt u als horecaondernemer, chef-kok, en of inkoper bij ons kiezen uit koel verse (Nederlandse kip) / of de diepgevroren variant.

Daarnaast kunt u kiezen voor kipfilet van maïsgevoerde kip. Deze kip is afkomstig uit met name Nederland en België en heeft een unieke smaak. Voor meer informatie kijkt u op onze pagina over maïsgevoerde kip of neemt u contact op met onze klantenservice.

Direct kipfilets bestellen..

Ons assortiment
Kipfilet
Article Name
Kipfilet
Omschrijving
Nu u ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren poeliers kipfilet tegen supermarktprijs. Uw kipfilet komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk