kipgehakt bestellen

Kipgehakt bestellen van een restaurantkwaliteit doet u tegenwoordig eenvoudig online via onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk kipgehakt bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Kipgehakt: kipgehakt bestellen

De kipgehakt van Time2meat is 5 sterren kipgehakt en staat garant voor een heerlijke smaak en een prima kwaliteit. Wij werken dan ook alleen met kippen die speciaal geselecteerd, gevoerd en gefokt worden totdat het vlees geschikt is voor de verkoop aan de horeca, catering en grote keukens zoals bijvoorbeeld een zorginstelling.

Onze kipgehakt wordt dan ook door menig chef-kok verwerkt in een gerecht.

Van welke kip wordt de kipgehakt gemaakt?

Het gehakt wordt gemaakt van kip die afkomstig is van Nederlandse pluimveehouderijen of wordt geïmporteerd vanuit Zuid Amerika.

De Nederlandse kip is voornamelijk afkomstig van gerenommeerde kiprassen (vleeskuikens) zoals de Cobb en het Ross ras. Deze kippen zijn geproduceerd en gehouden volgens het “beter leven” keurmerk. Dit betekent dat de kippen een goed leven hebben gehad en niet afkomstig zijn uit de intensieve pluimveehouderij.

Naast onze Nederlandse kip leveren wij aan diverse restaurants, hotelketens en cateraars ook geïmporteerde kip. Deze kip heeft een fantastische smaak, goede kwaliteit (houdbaarheid) en een gunstige prijs vanwege het inkoopvolume.

Hoe wordt onze kipgehakt gemaak

Ons kipgehakt wordt gedraaid zoals dat in het vakjargon heet door onze ervaren horecaslagerij. Voor ons gehakt wordt buiten de filet elk mogelijk vlees van de kip gebruikt. Daarnaast wordt er vel verwerkt in het gehakt. Dit zorgt er voor dat het gehakt net even iets meer smaak krijgt.

Om er voor te zorgen dat kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid wordt gewaarborgd, wordt er door onze horecaslagerij tijdens het productieproces gewerkt volgens de richtlijnen van het toonaangevende HACCP kwaliteitscertificaat.

Wilt u meer weten over het productieproces? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne:

Wij werken uitsluitende met kip dat geproduceerd, verwerkt, opgeslagen en getransporteerd wordt volgens alle strenge eisen, regelgeving en richtlijnen die de EU voorschrijft ten aanzien van voedselveiligheid, hygiëne en dierenwelzijn. Ook onze  kip die afkomstig is van slachthuizen wordt verwerkt volgens EU wet- en regelgeving.

Daarbij verwerken wij de kip volgens de richtlijnen van de HACCP voedselveiligheidssysteem, BRC certificering en het“Beter leven” keurmerk

Wilt u meer weten over herkomst, kwaliteit, dierenwelzijn van onze kip, dan kunt u terecht op onze kwaliteitspagina. Daarnaast kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice.

Tot slot, op het moment dat u als ondernemer, manager, chef-kok, en of inkoper gaat werken met ond kipgehakt dan kunt u kiezen uit koel verse gehakt/of de diepgevroren kipgehakt.

Ons assortiment
Kipgehakt
Article Name
Kipgehakt
Omschrijving
Nu u ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren kipgehakt van de horecaslager tegen supermarktprijs. Uw gehakt komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk