kipnuggets bestellen

Kipnuggets bestellen doet u eenvoudig online onze webshop (nu ook voor particulieren)

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Kipnuggets:

kipnuggets bestellenDe kipnuggets van Time2meat zijn een ware smaaksensatie. Wij werken namelijk uitsluitend met kip die speciaal gefokt is. Uiteraard liggen de eisen ten aanzien van de smaak en kwaliteit van deze kip een stuk hoger.

De kip die wij gebruiken voor onze nuggets is voornamelijk afkomstig uit Zuid-Amerika. Deze kip staat bekend om zijn uitstekende smaak en goede concurrerende prijs. Daarom kunnen wij onze nuggets leveren tegen scherpe prijzen.

Kwaliteitswaardborging van onze kip producten

Ook deze geïmporteerde kip is geproduceerd, verwerkt en getransporteerd volgens alle strenge EU eisen en regelgeving. Zo worden de kipnuggets direct na het verwerken diepgevroren via een de speciale IQF vriestechniek voordat deze richting Nederland wordt verscheept.

Door de kip direct en diep in te vriezen blijft de kwaliteit intact en is de voedselveiligheid gewaarborgd. Daarnaast blijft de kip door dit vriesproces 9 maanden houdbaar.

Wanneer de kip ontdooit is, dan is deze  op en top qua smaak en kwaliteit

Wilt u meer weten over de IQF vriestechniek bekijk dan deze voedselveiligheidspagina. Of neem contact op met onze klantenservice. Wilt u met onze kipnuggets werken, dan kunt u als horecaondernemer, chef-kok, en of inkoper bij ons kiezen uit koel verse kipnuggets /of diepgevroren.

Ons assortiment
Kipnuggets
Article Name
Kipnuggets
Omschrijving
Nu ook voor particulieren.. thuis genieten van horecavlees. U besteld bij ons 5 sterren kipnuggets van de horecaslager tegen supermarktprijs. Uw nuggets komen rechtstreeks uit onze horecaslagerij en worden speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk