kippenpoten bestellen

kippenpoten bestellen van een horecakwaliteit kunt u tegenwoordig eenvoudig doen via onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk kippenpoten bestellen
Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Kippenpoten:

kippenpoten bestellenDe kippenpoten van Time2meat zijn afkomstig van kippenrassen die speciaal gefokt zijn vanwege de vleeskwaliteit. De kippenpoten die u bij ons koopt zijn of afkomstig van in Nederland gehouden kip of van geïmporteerde kip uit Zuid-Amerika. Deze kip is uitermate geschikt voor de horeca.
De kwaliteit is uitstekend en de inkoopsprijs ligt lager dan de Nederlandse variant.

Om de kwaliteit te kunnen garanderen wordt de kip diepgevroren en gepekeld verscheept naar Nederland. Wanneer het vlees ontdooid wordt blijft het vlees goed op smaak. Een ander aspect van onze kwaliteitsgarantie is dierenwelzijn en voedselveiligheid. Om deze te kunnen garanderen werken wij alleen met bedrijven die produceren volgens de strenge EU richtlijnen ten aanzien van veehouderijen en vleesproductie.

Herkomst van onze kip producten

Onze drumsticks zijn van Nederlandse pluimveehouderijen worden uitgebeend door één van onze eigen horecaslagers.

Onze  kippenpoten zijn reeds uitgebeend in één van de slachthuizen waarmee we samen werken en worden vervolgens diepgevroren en ingepekeld naar Nederland verscheept.

Wilt u met onze drumsticks werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koel verse (Nederlandse kip) of de diepgevroren variant.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze speciaal met maïsgevoerde kip. Deze kip is afkomstig uit met name Nederland en België en heeft een unieke smaak.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze kippenpoten?
Kijk dan op onze bestelpagina of neem contact op met onze klantenservice.

Ons assortiment
Kippenpoten
Article Name
Kippenpoten
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren poeliers kippenpoten tegen supermarktprijs. Uw kippenpoten komt rechtstreeks uit onze poelier en worden speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk