kipsate bestellen van een restaurantkwaliteit doet u tegenwoordig eenvoudig online in onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk kipsate bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Kipsate:

Kipsate bestellenDe kipsate van Time2meat is van een dusdanige topkwaliteit dat deze uitermate geschikt is voor de restaurants, de catering of om geserveerd te worden vanuit de keuken van zorginstellingen.

Deze sate is fantastisch om op de bakplaat, gril of bbq te leggen. Het is dan ook niet voor niets dat menig chef-kok kiest voor deze kipsate.

Om de kwaliteit en smaak van deze kipsate te kunnen blijven waarborgen, werken wij uitsluitend met kip die voornamelijk afkomstig is van Nederlandse pluimveehouderijen of met kip die geïmporteerd is vanuit Zuid Amerika.

De Nederlandse kip is voornamelijk van het welbekende Cobb of het Ross ras. Deze rassen zijn uitermate geschikt voor de vleesconsumptie vanwege de smaak en het lage vetpercentage.

De geïmporteerde  kip wordt veel geserveerd door restaurants, hotelketens en cateraars. Dit komt door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het bijzondere aan deze  kip is dat het vlees ingevroren is volgens IQF vriestechniek.

Dit betekent dat de kip direct na verwerking diep ingevroren wordt voordat deze richting Nederland verscheept wordt. Het grote voordeel hiervan is dat na het ontdooien de smaak en kwaliteit van de kip nog steeds intact is en dat de kip maar liefst 9 maanden houdbaar blijft.

Kipsate van de horecaslager, hoe wordt deze gemaakt?

Voor de kipsate selecteren onze ervaren horecaslagers uitsluitend de beste stukken kipfilet. Kenmerkend aan deze kipfilet is de mooie blanke kleur en het lage vetpercentage. Na de selectieprocedure wordt de kipfilet in mooie blokjes gesneden om vervolgens geregen te worden aan geprepareerde satéprikkers.

Om ervoor te zorgen dat kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid tijdens het productieproces gewaarborgd blijft, wordt er door de horecaslagers gewerkt volgens de richtlijnen van het toonaangevende HACCP kwaliteitscertificaat.

Mocht u meer willen weten over hoe onze kipsate gemaakt wordt, dan neemt u contact op met onze klantenservice.

Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne:

Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne genieten bij Time2meat top prioriteit. Dit is ook de reden waarom wij uitsluitend kip leveren die geproduceerd, verwerkt, opgeslagen en getransporteerd wordt volgens de strenge eisen, regelgeving en richtlijnen die de EU voorschrijft ten aanzien van voedselveiligheid, hygiëne en dierenwelzijn.

Dit betekent ook dat wij uitsluitend kip leveren die afkomstig is van slachthuizen die werken volgens de EU wet- en regelgeving.

Naast de Europese wet- en regelgeving werken alleen met kip die volgens de richtlijnen van de HACCP voedselveiligheidssysteem,
BRC certificering en het “Beter leven keurmerk”keurmerk geproduceerd is.

Mocht u meer willen weten over de kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tot slot, op het moment dat u als ondernemer, manager, chef-kok, en of inkoper gaat werken met onze kip, dan kunt u kiezen uit koel verse kipsate of voor onze de diepgevroren variant.

Ons assortiment
Kipsate
Article Name
Kipsate
Omschrijving
u ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren kipsate van de horecaslager tegen supermarktprijs. Uw sate komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk