kipschnitzel bestellen gaat tegenwoordig eenvoudig online via onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk kipschnitzel bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Kipschnitzel:

kipschnitzel bestellenOnze kipschnitzel is uitermate geschikt om te serveren in restaurants, te gebruiken door de cateraars of door grote keukens van zorginstellingen en ziekenhuizen. De kipschnitzel van Time2meat is gemaakt van kip die speciaal gefokt en geselecteerd is vanwege de smaak en goede houdbaarheid.

Daarnaast zijn de inkoopkosten van deze kipschnitzel gunstig waardoor wij tegen scherpe prijzen onze kipschnitzel kunnen leveren. De kip die wij gebruiken voor onze schnitzel is of afkomstig van Nederlands pluimveehouderijen of is geïmporteerd vanuit Zuid-Amerika.

Herkomst van onze kip producten

Onze Nederlandse kip is van het Cobb ras of van het Ross ras. Deze kippen worden speciaal gefokt voor de vleesproductie. Om u de beste kwaliteit, voedselveiligheid en verantwoord geproduceerde kip te kunnen leveren werken wij alleen met kip die geproduceerd is volgens het keurmerk “Beter leven” en het BRC certificering.

Onze geïmporteerde kip is speciaal geselecteerd. Zo selecteren wij uitsluitend kip die afkomstig is van slachthuizen die produceren en transporteren volgens de strenge regelgeving en eisen van de EU.

Deze kip wordt veelvuldig gebruikt in de horeca. De smaak en de kwaliteit is namelijk hoogstaand en de prijzen zijn scherp. De kwaliteit van het vlees wordt gewaarborgd doordat het vlees direct na het verwerken met de speciale IQF techniek wordt ingevroren.

De diep ingevroren geïmporteerde kip blijft zodoende op smaak en de kwaliteit blijft 9 maanden op peil. Daarnaast is zo de voedselveiligheid gewaarborgd.

Wilt u meer weten over de IQF vriestechniek bekijk dan onze kwaliteitspagina of neem contact op met onze klantenservice.

Hoe maken wij onze kipschnitzel?

Onze ervaren horecaslagers selecteren de meest geschikte kipfilets voor de productie van schnitzel. Van deze kipfilets snijdt onze horecaslager vervolgens dunne plakken. Daarna worden deze dunne plakken voorzichtig geplat en uitgerold zodat de plak evenredig dik is.
Als laatste stap wordt onze schnitzel volgens “geheim” recept gekruid en gepaneerd.

Ook bij de productie van onze schnitzel is er gedacht aan de voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne. Zo wordt de kipschnitzel gemaakt volgens het toonaangevende kwaliteitsysteem en de richtlijnen van HACCP.

Wanneer u met onze kipschnitzel gaat werken, dan kunt u als horecaondernemer, chef-kok, en of inkoper kiezen uit koel verse / of de diepgevroren variant. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om onze kipschnitzel naturel te kopen. Dit betekent dat u de schnitzel zelf paneert en of kruidt naar eigen inzicht.

Ons assortiment
Kipschnitzel
Article Name
Kipschnitzel
Omschrijving
Nu u ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren kipschnitzel van de horecaslager tegen supermarktprijs. Uw schnitzel komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk