kogelbiefstuk bestellen

Kogelbiefstuk bestellen van een 5 sterren horecakwaliteit doet u eenvoudig online bij Time2meat.nl

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk kogelbiefstuk bestellen

kogelbiefstuk bestellen

De kogelbiefstuk is een variant van de biefstuk. Dit stuk rundvlees is afkomstig van de kogel spierstuk of van de kogel van de bovenbil van het rund. De naam van dit stuk rundvlees is niet vanwege de vorm, maar vanwege de plek (om de kogelgewrichten) gekozen

De kogelbiefstukken staan bekend om de structuur. Deze is enorm mals en zacht. Naast de structuur draagt de lengte van het vlees/spier ook bij aan de malsheid. Hoe korter de spier des te malser het vlees.

In tegenstelling tot een “normale” biefstuk heeft de vleesstructuur van een kogelbiefstuk een stermotief. De “normale” biefstuk heeft daarentegen een ruitmotief structuur.

Mocht u met dit rundvleesproduct willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse kogelbiefstuk.

Interesse:

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

Direct kogelbiefstukken bestellen..

Ons assortiment
Kogelbiefstuk
Article Name
Kogelbiefstuk
Omschrijving
Schitteren als een chef... nu ook voor particulieren. U besteld bij ons 5 sterren horeca kogelbiefstuk tegen supermarktprijs.Uw kogelbiefstuk komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk