lamskotelet bestellen

Lamskotelet bestellen van een 5 sterren horecakwaliteit doet u eenvoudig online in onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk lamskotelet bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lamskotelet: lamskotelet bestellen

De lamskotelet van Time2meat is afkomstig van lam uit Nieuw-Zeeland. Dit lamsvlees staat bekend om zijn uitstekene smaak.

Dit lam wordt dan ook gelabeld tot het lekkerste en kwalitatief beste lamsvlees wat er momenteel in de wereld te verkrijgen is.

Wat maakt deze lamskotelet zo interessant?

De snelle bereidingstijd. Lamsvlees is zacht waardoor het zich prima leent voor een snelle bereiding.  Met name roosteren, grillen, bakken of braden. Ideaal voor grote keukens die in een relatief korte tijd veel maaltijden moeten uitserveren.

Naast de smaak en kwaliteit is ook de prijs voor veel Nederlandse horecabedrijven interessant. U raadt het al, deze is goed. Dit komt doordat het Nieuw-Zeelands lam ontzettend efficiënt geproduceerd wordt.

Zo wordt er nagenoeg geen onnodig geld gestoken in (kracht)voer en in grote en dure leefverblijven. De lammeren scharrelen in vrijheid en grazen op het open terrein waar zij zich voeden met wat de natuur hen te bieden heeft. Deze duurzaamheid is daarom niet alleen diervriendelijk maar ook prijstechnisch interessant.

Buiten de uitstekende product- en prijsspecificaties kiezen veel Nederlandse horecabedrijven voor onze lamskotelet. Belangrijke reden is omdat deze op ambachtelijke wijze wordt uitgesneden. Dit maakt een aanzienlijk verschil.

Een goede horecaslagerij werkt met een kritische selectieprocedure. De belangrijkste sspecten waar opgelet wordt zijn de kleur van de kotelet, deze is dieprood en het vetrandje. Deze is dun, wasachtig en roomwit. Na deze selectieprocedure worden de lamskoteletten door een ervaren horecaslager vakkundig uitgesneden van de lende.

U kiest bij ons uit of een enkele lamskotelet of een hele. Deze wordt ook wel de dubbele lamskotelet genoemd. Deze dubbele lamskotelet herkent u aan het T-vormige bot.

Voedselveiligheid, dierenwelzijn en kwaliteit:

Dit zijn alle drie uitermate belangrijke aspecten bij het produceren van vlees. Dit is ook de reden waarom wij uitsluitend lamsvlees leveren dat op een verantwoordelijke geproduceerd is. Dit betekent dat ons lamsvlees geproduceerd wordt op een manier zoals de Europese Unie dit voorschrijft.

Daarnaast werken wij met producten die geproduceerd zijn volgens de strenge kwaliteitseisen en hygiëne codes die het HACCP certificaat voorschrijft.

Wilt u meer weten over onze lamskotelet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Direct lamskoteletten bestellen..

Ons assortiment
lamskotelet
Article Name
lamskotelet
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren lamskotelet en krijgt een supermarktprijs. Uw lamskotelet wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk