Lamsrack bestellen doet u tegenwoordig eenvoudig online via onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk lamsrack bestellen

Lamsrack:

Lamsrack bestellenEén van de specialiteiten van Time2meat is onze heerlijke lamsrack ook wel French racks genoemd.

Deze racks zijn afkomstig van het Nieuw-Zeelands lam en dit is volgens velen het beste en lekkerste lamsvlees wat u momenteel in wereld kunt kopen. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit lamsvlees dé kwaliteitsstandaard in de Nederlandse horecabedrijven is.

Wat maakt de Nieuw-Zeelandse lamsrack zo interessant?

Lamsrack is ideaal om te serveren vanuit een keuken die in relatief korte tijd veel maaltijden moet serveren. Deze rack bestaat namelijk uit zacht vlees dat rosé het lekkerst is. Dit betekent dat een snelle bereidingstijd al voldoende is om een prachtig product op tafel te zetten.

Naast de smaak en kwaliteit heeft het Nieuw-Zeelands lam nog een belangrijk voordeel en dat is de gunstige inkoopsprijs. De prima prijs afgezet tegen de goede kwaliteit en is voor veel Nederlandse horecabedrijven van doorslaggevend belang om te gaan werken met een lamsrack van Time2meat.

Deze gunstige prijzen zijn te danken aan de ontzettend efficiënte wijze waarop men in Nieuw-Zeeland lam produceert. Het landschap en klimaat zorgen ervoor dat er nagenoeg geen geld gestoken wordt in (kracht)voer en in grote verblijven.

De dieren scharrelen in vrijheid en grazen in het open landschap waar zij zich voeden met alles wat de natuur te bieden heeft. Een mooie combinatie van duurzaamheid, diervriendelijkheid en efficiency.

Wat wij als Time2meat u extra bieden is dat onze lamsrack  op een ambachtelijke wijze door een ervaren horecaslager wordt uitgesneden.

Na een eerste selectieprocedure waarbij aspecten als kleur en vetpercentage aan bod komen, wordt een lamsrack vakkundig uitgesneden. Een lamsrack die u bij ons koopt bestaat uit 8 koteletten en uiteraard is het rugbeen samen met de andere botjes nog aanwezig.

Voedselveiligheid, dierenwelzijn en kwaliteit:

Voedselveiligheid, dierenwelzijn en kwaliteit spelen uiteraard een belangrijke rol bij de productie van vlees. Wij kiezen dan ook uitsluitend voor lamsvlees dat op een verantwoorde en veilige manier is geproduceerd. Als uitgangspunt hanteren wij dezelfde strenge eisen en normen die Europese Unie voorschrijft.

Daarbij werken wij met producten die geproduceerd zijn volgens de strenge kwaliteitseisen en hygiëne codes zoals het HACCP certificaat deze voorschrijft.

Wilt u meer informatie over onze lamsracks? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ons assortiment
lamsrack
Article Name
lamsrack
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U bestelt bij onze horecaslagerij 5 sterren lamsrack en krijgt een scherpe prijs. Uw racks worden speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk