lamsvlees bestellen

Lamsvlees dat met zorg geselecteerd en geproduceerd is

FSSC-22000-Lamsvlees

Lamsvlees van Time2meat:

Bij Time2meat bestelt ook u als particulier gemakkelijk uw lamsvlees in onze webshop voor particulieren. In onze shop kunt u kiezen uit diverse kwaliteits lamsvleesproducten.Het gaat hierbij met name om de meer exclusieve soorten lamsvlees als bijvoorbeeld lamsrack, lamskotelet.

Het vlees dat u bestelt komt rechtstreeks uit onze horeca slagerij en is van oorsprong speciaal geselecteerd om verkocht te worden aan restaurants.

Waar komt uw lamsvlees vandaan

Ons lamsvlees is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en dit vlees geniet wereldfaam. De Nieuw-Zeelandse lammeren zijn opgegroeid en gehouden op grote open en ruime vlakten. Hier hebben zij zich in alle vrijheid kunnen voeden met allerlei natuurproducten. Dit proeft u zeker terug aan de smaak.Kenmerkend aan ons vlees is de fijn vezeligheid en de lekker stevige bite.Daarnaast heeft het vlees een mooie zijdeachtige glans met een lichte roze kleur.Het vetlaagje dat zich aan het vlees bevindt, zorgt er voor dat er tijdens de bereiding de nodige aroma’s vrijkomen. Hierdoor krijgt het vlees de volle en rijke smaak. Ook dit vetlage is net zoals het vlees stevig te noemen. Daarnaast kenmerkt dit laagje zich doordat het wasachtig en roomwit is.

Waarborging van de kwaliteit en voedselveiligheid

Net als bij kalfsvlees speelt ook dierenwelzijn bij lamsvlees een belangrijke rol. Dit is de reden dat wij uitsluitend werken met lam dat verantwoord geproduceerd is.Dit betekent gedurende het gehele productieproces van produceren, verwerken, opslaan helemaal tot aan de verzending tot bij u thuis.Wij willen onze klanten een zo eerlijk en kwalitatief mogelijk stuk vlees willen leveren.Om dit streven te kunnen garanderen, hebben wij ervoor gekozen om alleen met bedrijven samen te werken die FSSC-22000 gecertificeerd zijn.

Wilt u meer weten over ons vlees of heeft u andere vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op.