ossenhaas bestellen

Ossenhaas bestellen van een 5 sterrenhorecakwaliteit doet u tegenwoordig eenvoudig online

Lekker, veilig en gemakkelijk ossenhaas online bestellenossenhaas

Dit stuk rundvlees vinden wij terug in de rug, ook wel de lende van het rund genoemd. De ossenhaas bevindt zich op de wervels van de lenden, de buikholte, het bekken en loopt helemaal tot aan de heup van het rund.

Kenmerken van de ossenhaas

Kenmerkend aan dit bijzondere stuk rundvlees is de malsheid en de zachtheid van het rundvlees. Dit komt doordat de ossenhaas bijna geen vet en bindweefsel bevat.

De runderhaas is een langwerpig stuk rundvlees en bestaat uit drie delen. Zo heb je de kop van de haas ook wel de Chateaubriand genoemd. Deze kop van de haas weegt ongeveer 200 gram.

Het middenstuk van de haas wordt ook wel de tournedos genoemd en staat bekend om zijn enorme malsheid. Tot slot heeft de haas nog een punt. Dit zijn de welbekende ossenhaaspuntjes.

Bij ons kunt u de hazen in zijn geheel bestellen maar ook alleen de kop van de haas en/of de tournedos.Dit leveren wij u geportioneerd aan. Bestellen doet u via de link boven aan de pagina bij “direct bestellen”.

Direct bestellen..

Ons assortiment
Ossenhaas
Article Name
Ossenhaas
Omschrijving
Schitteren als een chef, nu ook voor particulieren.... U besteld bij ons 5 sterren horeca ossenhaas tegen supermarktprijs. Uw ossenhaas komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk