ossenhaaspuntjes bestellen

Ossenhaaspuntjes bestellen doet u tegenwoordig eenvoudig online via onze webshop

Lekker, veilig en gemakkelijk ossenhaaspuntjes bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

ossenhaaspuntjes bestellenDeze wat kleinere stukjes rundvlees zijn afkomstig uit de rug (de lende) van het rund. De ossenhaaspuntjes zijn gesneden van de dunne uiteinde van de ossenhaas.

Van welk onderdeel worden ossenhaaspuntjes gesneden?

De ossenhaas in zijn geheel is langwerpig van vorm. Het vlees loopt van de wervels van de lenden, het bekken, de buikholte tot aan de heup van het rund. De ossenhaas bestaat uit drie onderdelen. Dit is de kop van de haas, de tournedos en tot slot de dunne onderdelen. Hier worden de runderhaaspuntjes van gemaakt.

Doordat de runderhaaspuntjes bijna geen vet en bindweefsel bevat is dit rundvlees erg mals en zacht. Vanwege de omvang van het vlees zijn de runderhaaspuntjes geschikt om gerechten mee te (roer)bakken en te wokken. Daarnaast lenen runderhaaspuntjes zich uitstekend voor garnering.

Interesse?

Mocht u met dit product willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse ossenhaaspuntjes.

Bij ons kunt u ook de ossenhaas in zijn geheel bestellen of de kop van de haas en tournedos geportioneerd. Om te bestellen neemt u contact met ons op.

 

 

Ons assortiment
runderhaaspuntjes
Article Name
runderhaaspuntjes
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren horeca ossenhaaspunjtes tegen supermarktprijs. Uw puntjtes komen rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk