Over ons

Over vleeshandel Time2meat

Wij zijn een modern en internationaal opererende Nederlandse vleeshandel met een schat aan ervaring.  Samen met onze partner zijn wij ruim 60 jaar actief in de handel, het ver- en bewerken en het vervoer van vlees

Dit gebeurt vanuit onze moderne productieruimte en distributiecentrum. Hier vindt u een state of the art horecaslagerij, verpakkingsruimte en expeditieruimte. Voor het vervoer naar onze klanten beschikken wij over een modern wagenpark voorzien van koeling. Zo beschikken wij over alle faciliteiten die horen bij een vleesbedrijf van deze tijd.
In Nederland werken wij vanuit diverse locaties. De productie, verpakking, opslag en transport vindt grotendeels plaats vanuit Montfoort evenals als onze klantenservice, Marketing, R&D, sales en ICT vanuit Veenendaal

[sc_divider margin_bottom=”12″]
[sc_alert_box icon_shape=”circle” icon_style=”angle-90deg” icon_size=”big” background_color=”#f1f5f8″ icon=”e6d9″ icon_color=”#e19819″ button_text=”Neem contact met ons op!” button_background_color=”#ff7070″ icon_color_2=”#e19819″ icon_background_color=”#ffffff”]

Wilt u meer over ons te weten komen? Scroll dan verder naar benenden. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.

[/sc_alert_box][sc_divider margin_bottom=”10″ margin_top=”0″]

Missie vleeshandel Time2meat:

Onze missie is om als vleeshandel traceerbaar, veilig, verantwoord, op maat gesneden en -verpakt kwaliteitsvlees te leveren op iedere denkbare locatie. Ongeacht afnemer of eindgebruiker.

Visie vleeshandel Time2meat:

Wij verdiepen ons in zowel de lokale als de globale markt. Zo zorgen wij er voor dat onze vleesproducten en diensten aansluiten bij de behoeften en belevingswereld van zowel afnemer als de eindgebruiker. In Nederland werken wij vanuit diverse locaties. De productie, verpakking, opslag en transport vindt grotendeels plaats vanuit Montfoort evenals als onze klantenservice, Marketing, R&D, sales en ICT vanuit Veenendaal.

Welke markten bedienen wij?

Nederlandse horeca:
Wij verkopen gecontroleerd en traceerbaar maatwerk horecavlees aan Nederlandse ondernemingen.

Internationale vleeshandel door middel van im & export:
Wij im & exporteren grootschalig wereldwijd rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en kip volgens het one-stop shopping principe.

Wij bieden onze klanten maatwerk vanuit een eigen gecontroleerde productieruimte of uit die van één van onze premium netwerkpartners.

Daarnaast maken onze afnemers gebruik van ons efficiënt, veelzijdig logistiek netwerk en distributiecentrum. Uw voorraadbeheer en transport wordt door ons geregeld.

[sc_divider margin_bottom=”12″]

Waar staan de mensen van Time2meat voor:

• Wij leveren veilig, traceerbaar en verantwoord geproduceerd vlees.
• De producten en merken van Time2meat worden geleverd vanuit de behoefte en product/merkbeleving van de afnemer en de eindgebruiker.
• Wij behandelen mensen en dieren met respect.
• Wij blijven ons verdiepen in de behoefte van de markt en de klant. Hierdoor leveren wij het juiste vlees voor de afnemer en zijn eindgebruiker.
• Wij geloven dat interactie met een open karakter leidt tot dusdanig vertrouwen dat de professionele werkrelatie zich optimaal kan ontplooien.

[sc_button text=”Contact” link=”https://time2meat.nl/contact”]

Waar geloven wij in?

• Dat mensen en dieren met respect behandeld moeten worden.
• In het zoeken naar oplossingen en het creëren van win win situaties.
• Dat onze producten, diensten en merken een toegevoegde waarde hebben voor onze afnemer en zijn doelgroep.
• Dat (internationale) netwerken en blijven investeren in innovatie essentieel is om als “vleesleverancier” up to date te zijn.

[sc_button text=”Contact” link=”https://time2meat.nl/contact”][sc_divider margin_bottom=”40″]

Wat maakt ons authentiek?

• Wij denken vanuit markt, afnemers en gebruikers behoeften.
• Wij bedienen de totale markt van internationaal tot het Nederlands MKB tot de consument met zowel op maat gesneden online als offline producten, merken en diensten.
• Onze organisatie structuur is top down ingericht wat mogelijk maakt dat wij snel en adequaat kunnen handelen en beslissen in de roerige vleesbranche. Wij hebben helder wie waarvoor verantwoordelijk is.

[sc_button text=”Contact” link=”https://time2meat.nl/contact”]
[sc_textbox shadow=”1″ title_background_color=”#f1f5f8″ border_color=”#d2dae1″]

Time2meat heeft de volgende kerncompetenties:

[sc_divider margin_bottom=”27″]
[sc_icon_with_text icon_shape=”circle” level=”h5″ icon=”e68f” icon_color=”#ffffff” icon_background_color=”#e19819″ title=”Innovatie”]

Innoveren zit in ons DNA.

[/sc_icon_with_text][sc_divider style=”1″ color=”#d2dae1″ margin_bottom=”25″ margin_top=”5″][sc_icon_with_text icon_shape=”circle” level=”h5″ icon=”e63d” icon_color=”#ffffff” icon_background_color=”#e19819″ title=”Ervaring en kennis”]

Wij hebben een sterk (Internationaal) netwerk.

[/sc_icon_with_text][sc_divider style=”1″ color=”#d2dae1″ margin_bottom=”25″ margin_top=”5″]
[sc_icon_with_text icon_shape=”circle” level=”h5″ icon=”e6c1″ icon_color=”#ffffff” icon_background_color=”#e19819″ title=”Vooruitstrevend”]

Een (online)marketing-en communicatieafdeling van deze tijd.

[/sc_icon_with_text][sc_divider style=”1″ color=”#d2dae1″ margin_bottom=”25″ margin_top=”5″][sc_icon_with_text icon_shape=”circle” level=”h5″ icon=”e6ef” icon_color=”#ffffff” icon_background_color=”#e19819″ title=”Efficient”]

Onze mensen, middelen en ons logistiek systeem zorgen er voor dat wij producten zo efficiënt, veilig en op het juiste moment vervoeren naar de juiste locatie.

[/sc_icon_with_text]
[/sc_textbox][sc_divider margin_bottom=”27″]
[sc_textbox title_background_color=”#f1f5f8″ content_background_color=”#f1f5f8″][sc_quote]Onze onderscheidende kracht zit in onze handelswijze. Wij als vleeshandel Time2meat denken vanuit klantvoordelen en het creëren van win-win situaties.[/sc_quote][/sc_textbox]

Wat onderscheidt ons:

Wij zoeken per klant naar een passend vleespakket ( kwaliteit, smaak en aantrekkelijke winstmarge) Wij streven er naar om een vleespakket te leveren dat voor onze afnemers herhalingsaankopen stimuleert, een snellere omzetsnelheid genereert en een optimaal voorraadbeheer realiseert (minder derving).

[sc_divider margin_bottom=”-27″]

De essentie van ons “merk” Time2meat:

Klantvoordeel, interactie en beleving zijn de 3 sleutelwoorden die onze organisatie, producten en diensten typeren.

Onze onderscheidende kracht en geloofwaardigheid:

Time2meat inventariseert de behoefte van de klant, denkt mee, draagt aan en levert vanuit het gewenste product, merk en dienst. Wij hanteren korte lijnen en werken met duidelijke verantwoordelijkheden, garanderen kwaliteit, leveren vanuit voorraad en dit alles op basis van ruim 60 jaar ervaring.

[sc_divider margin_bottom=”-27″]

Klantvoordelen:

Time2meat Nederland:
Deze tak van onze organisatie focust zich voornamelijk op het aanbieden van vleespakketen aan Nederlandse horecabedrijven. Voor onze afnemers genereert Time2meat Nederland de volgende klantvoordelen:
• Uitgebreide productkennis bij onze mensen. Door proefsessies wordt het mogelijk om de juiste kwaliteit, smaak, leveringsvoorwaarden en winstmarge vast te stellen.
• Wij leveren direct vanaf de bron (import) en portioneren. Ons vlees is eenvoudig traceerbaar en scherp geprijsd. Daarbij is er een directe invloed op de kwaliteit en voedselveiligheid.
• Minder voorraad en derving. U kunt snel en eenvoudig bestellen en wordt vervolgens met behulp van ons koeltransport binnen 36 uur bij u afgeleverd.

Time2meat Internationaal:
Het inkopen en leveren van vleespakketten met interessante (doorverkoop)marges is de core business van deze tak. Onze im & export afdeling biedt haar klanten de volgende voordelen:
• Vestiging in Nederland, het exportland bij uitstek.
• Toegang tot benodigde faciliteiten. (opslag, infrastructuur en transport)
• 60 jaar ervaring en een naam in de internationale vleeshandel.
• Een intensieve samenwerking met een gerenommeerde vleesimporteur die ruim 60 jaar succesvol actief is in de vleesmarkt.
• uitstekende kennis van de internationale vleeshandel
• Altijd op de hoogte van de actuele marktprijzen
• Transport, kwaliteit en wetgeving wordt door ons gewaarborgd. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde transport bedrijven.

[sc_image style=”4″ disable_lightbox=”1″ src=”1694″]
[sc_divider margin_bottom=”17″ color=”#e2dfc0″][sc_button centered=”1″ separator_style=”dotted” effects_enabled=”1″ background_color=”#e19819″ text=”Meer weten? Neem dan contact met ons op!” link=”https://time2meat.nl/contact”][sc_divider margin_bottom=”17″ color=”#e2dfc0″]

Wie zijn onze klanten?

Voor Vleeshandel Time2meat Nederland is de Nederlandse horeca uit het middensegment een belangrijk groep klanten. Met name horecagelegenheden die werken met een traditionele keuken en een wisselende kaart behoren tot onze klantenkring.

Time2meat internationaal:
Supermarktketens en groothandels die willen werken met een betrouwbare leverancier die beschikt over een complete dienstverlening

Wat zoeken onze afnemers?

Onze horecaklanten zoeken een vleespakket dat aansluit bij de behoefte van hun onderneming. De kwaliteit, smaak, randvoorwaarden en winstmarges moeten goed zijn .

De internationale klant zoekt bulk waar zij goede verkoopmarges op kunnen behalen en dat kwalitatief voldoet aan alle gestelde eisen. Daarnaast moet het logistieke proces snel en efficiënt zijn ingericht

Een passend product?

Voor de horecaklant organiseren wij proefsessies om tot een juiste afstemming van het assortiment te komen. Als de kaart gaat wisselen dan organiseren we weer een nieuwe sessie.

De internationale klant bedienen wij door een prima bulkpakket aan te bieden en kostenefficiënt het transport te organiseren.

[sc_divider margin_bottom=”17″ color=”#e2dfc0″][sc_button centered=”1″ separator_style=”dotted” effects_enabled=”1″ background_color=”#e19819″ text=”Bestanden klant? vraag een proefsessie” link=”https://time2meat.nl/contact”][sc_divider margin_bottom=”17″ color=”#e2dfc0″]
[sc_textbox title_background_color=”#f1f5f8″ content_background_color=”#f1f5f8″][sc_icon shape=”circle” size=”medium” centered=”1″ icon=”e679″ color=”#ff6985″ background_color=”#ffffff”]

WE ARE HERE

Google Maps shortcode of Scalia allows you to take full control over your maps

[sc_divider margin_bottom=”0″ margin_top=”-15″][/sc_textbox]