Ribeye bestellen

Ribeye van een 5 sterren horecakwaliteit kunt ook u eenvoudig online bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk ribeye bestellen
Ribeye bestellen

De ribeye is een stuk rundvlees dat valt onder de categorie biefstukken. De ribeyes zijn afkomstig van een deel van de ribben van het rund. Andere benamingen voor deze steak zijn prime rib en Scotch fillet.

De ribeyes zitten vast aan de lende van het rund die aan de voorzijde van de rug zit. Het rundvlees van de ribeye is enorm mals en zacht. Dit komt doordat op de plaats waar de ribeye zich bevindt, weinig bindweefsel zit. Dit komt ten goede aan de malsheid.

De ribeye staat bekend om zijn duidelijke vetstructuur. Deze vetstructuur bestaat uit dunne lijntjes die het hele vlees doorlopen. Door deze vetstructuur blijven de aroma’s tijdens de bereiding goed bewaard en ontstaat er de welbekende volle smaak.

Mocht u met dit product willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse ribeyes.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Dan kan onze klantenservice u hier alles over vertellen.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

Direct ribeyes bestellen..

Ons assortiment
Rib eye steak
Article Name
Rib eye steak
Omschrijving
Nu ook voor particulieren rib eye steak... U krijgt speciaal geselecteerd 5 sterren horecavlees dat ongelooflijk lekker is. Bovendien wordt ons vlees wordt veilig, diervriendelijk en verantwoord geproduceerd. Uw vlees komt rechtstreeks vanuit horecaslagerij.
Merk