Rund

Rund

Vleeshandel time2meat is de leverancier van vleesproducten aan de Nederlandse horecabedrijven. Een belangrijk onderdeel uit ons vleesassortiment is rund.

Onze rundvleesproducten

Bekijk hier ons assortiment met alle rundvleesproducten . Hier vindt u een assortiment met de meest gangbare rundvleesproducten die op de menukaarten in de restaurants staan vermeld.

Bekijk ons 5 sterren rundvlees assortiment:

QF vriestechniek

Sinds kort hebben wij de mogelijkheid om uw rundvlees in te vriezen met behulp van de QF vriestechniek.

U koopt zodoende diepgevroren rundvlees dat 9 maanden houdbaar is. U zult proeven dat er nagenoeg geen smaak en kwaliteit verloren is gegaan. Het grote voordeel hiervan is dat het vlees dus langer houdbaar is maar ook dat u op het moment van dalende prijzen een voorraad kunt aan leggen

Wilt u meer weten over rundvlees dat met behulp van QF vriestechniek is ingevroren? Neem dan contact met onze klantenservice.

Kwaliteit en voedselveiligheid

Kwaliteit en voedselveiligheid heeft ook bij ons rundvlees de hoogste prioriteit. Wij kiezen er daarom voor om te werken met hoogstaande duurzame producten en met geïmporteerd rund dat uitsluitend geproduceerd, bewaard en vervoerd is volgens de EU normen omtrent voedselveiligheid.

Naast gecontroleerd inkopen werken wij met rund dat geproduceerd is volgens toonaangevende hygiëne certificaten. U kunt er daarom zeker van zijn dat u niet alleen een smaakvol product in huis heeft gehaald maar ook veilig en gezond vlees.

Herkomst van ons rundvlees

Ons rund is afkomstig uit de bekende rundvlees exporterende landen zoals Ierland, Argentinië, Brazilië en Uruguay. Kwalitatief beter rundvlees dan uit deze landen is niet verkrijgbaar. Dit komt omdat de runderen daadwerkelijk opgroeien in het land waar ze geboren worden.

Dit betekent dat de dieren de nodige bewegingsvrijheid hebben en dat ze lokale en natuurlijke voeding eten. Daarnaast worden ze gevoed met graan en dit proef je aan de smaak van het rundvlees.

Ons assortiment
Rundvlees voor de horeca
Article Name
Rundvlees voor de horeca
Omschrijving
Vleeshandel time2meat is een internationaal opererende vleeshandel met een focus op de Nederlandse horeca. Wij importeren, verwerken, portioneren in onze horecaslagerij 5 sterren rundvlees voor de horeca.
Merk