rundercarpaccio bestellen

Rundercarpaccio van een 5 sterren horecakwaliteit bestellen doet u eenvoudig online in onze webshop

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Lekker, veilig en gemakkelijk rundercarpaccio bestellen

rundercarpaccio bestellenRundercarpaccio is dun gesneden rundvlees en wordt gemaakt van ossenhaas.  Dit wordt ook wel achtermuis genoemd. Rundercarapaccio wordt voornamelijk gegeten als een voorgerecht.

Het gerecht carpaccio is afkomstig uit de Italiaanse keuken. De carapaccio werd rond 1950 voor het eerst geserveerd. Dit gerecht is vernoemd naar de Venetiaanse schilder Vittore Carpaccio. De chef kok die de rundercarpaccio bedacht was Giuseppe Cipriani.

Kenmerkend aan rundercarpaccio

Kenmerkend aan carpaccio is dat het vlees koud en rauw wordt geserveerd. Om de carpaccio op smaak te brengen wordt dit gerecht in de meeste restaurants geserveerd in combinatie met olijfolie. En ook vaak met kappertjes,pijnboompitten en/of Parmezaanse kaas.

Daarnaast wordt dit gerecht vaak geserveerd met garnering. Zo wordt het geserveerd met mayonaise, worcestersaus, Tabasco en/of witte peper.

Mocht u met onze carpaccio willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse carpaccio.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

 

 

Ons assortiment
Rundercarpaccio
Article Name
Rundercarpaccio
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren horeca rundercarpaccio tegen supermarktprijs. Uw rundercarpaccio komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk