rundergehakt bestellen

rundergehakt bestellen van een 5 sterren horecakwaliteit doet u tegenwoordig eenvoudig online

Lekker, veilig en gemakkelijk rundergehakt bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Rundergehakt:

rundergehakt bestellenDit gemalen rundvlees is afkomstig van verschillende onderdelen van het rund. Werd vroeger het rundergehakt nog gemaakt van restproducten, tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief betere onderdelen rundvlees. Met name het nekvlees wordt nu veel gebruikt voor het draaien van gehakt.

Tegenwoordig zijn er in het Warenwetbesluit Vlees, gehakt en vleesproducten ook normen vastgesteld waaraan rundergehakt moet voldoen. Zo is vastgesteld dat het “normale” rundergehakt maximaal 25 gram vet mag bevatten per 100 gram vlees. Voor mager gehakt is dit 15 gram per 100 gram. Uiteraard voldoet het gehakt dat u bij vleeshandel Time2meat koopt aan deze normen.

Kenmerkend aan gehakt van rund is de wat donkere rode kleur. Daarnaast heeft dit gehakt een ietwat stevige en pittige smaak. Ook is het vlees iets droog. Dit komt doordat het vlees niet vet is. Rundergehakt wordt veelvuldig gebruikt in ovenschotels, pastasauzen, uiteraard als gehaktbal maar ook als garnering of als ingrediënt van diverse lunchgerechten.

Mocht u met dit gehakt willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse rundergehakt in zowel de magere als “normale” rundergehakt variant.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

Ons assortiment
Rundergehakt
Article Name
Rundergehakt
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren horeca rundergehakt tegen supermarktprijs. Uw gehakt komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk