Runderlappen bestellen doet u tegenwoordig eenvoudig online in de webshop van Time2meat.nl

Lekker, veilig en gemakkelijk runderlappen bestellen

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Runderlappen:

runderlappen bestellenRunderlappen zijn kwalitatief goede stukken rundvlees verkrijgbaar tegen een relatief goedkope prijs. Een andere benaming voor een runderlap is osselap. In Frankrijk worden runderlappen escalopes de boeuf genoemd.

De runderlapjes worden uit verschillende delen van het rund gesneden. Dit verklaart ook meteen de prijs van het vlees. De delen waar runderlapjes van worden gesneden zijn de dikke rib, de schouder, de vang, de borst en de klaprib.

Het vlees dat afkomstig is van de schouder van het rund. Dit wordt ook wel een rundersukade genoemd.

Kenmerkend aan de runderlap is dat het vlees doorregen is met hele dunne lijntjes vet. Het voordeel hiervan is dat het vlees zijn karakteristieke maar vooral aromatische smaak vasthoudt tijdens het bereiden.

Runderlappen zijn ideaal om te gebruiken om stoofvlees of hachee van te maken.

Mocht u met onze runderlappen willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse runderlappen.

Bestellen?

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen of hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

Ons assortiment
Runderlappen
Article Name
Runderlappen
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren horeca runderlappen tegen supermarktprijs. Uw runderlappen komen rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk