runderschenkel bestellen

Runderschenkel

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs

Lekker, veilig en gemakkelijk runderschenkel bestellen

runderschenkel bestellenRunderschenkel is een stuk rundvlees dat uit de poot van het rund afkomstig is. Het gaat om het onderste gedeelte van de poot van het rund. Dit gedeelte wordt horizontaal uitgesneden.

Herkenbaar aan de schenkel is het stuk bot dat midden in het vlees zit. De schenkel bestaat uit twee delen, een gedeelte van rundvlees en een merggedeelte.

Runderschenkel wordt veel gebruikt voor het maken van soep, bouillon en stoofschotels. De combinatie van merg, bot en rundvlees zorgt voor een krachtige en aromatische smaak die tijdens het stoven of trekken van de gerechten extra naar boven komt.

Kalfsschenkel, de andere rundvlees variant is iets minder krachtig van smaak, maar is door zijn malsheid geschikt om als geheel geserveerd te worden. Met name in de Italiaanse keuken wordt er veel gewerkt met kalfsschenkel.

Mocht u met dit rundvleesproduct willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse runderschenkel.

Wilt u meer weten over onze kalfsschenkel? Kijk dan op onze kalfsschenkel pagina.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

 

 

Ons assortiment
Runderschenkel
Article Name
Runderschenkel
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren horeca runderschenkel tegen supermarktprijs. Uw runderschenkel komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk