rundersukade bestellen

Rundersukade bestellen van doet u als particulier tegenwoordig ook eenvoudig via Time2meat.nl

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Rundersukade: rundersukade bestellen

De rundersukade is een stuk rundvlees dat behoort tot de categorie runderlappen. Onder de runderlappen wordt de rundersukades gezien als het beste stukje vlees.

De sukades zijn afkomstig uit de schouder van een rund. Kenmerkend aan rundersukade is dat er een klein peesje loopt door het vlees. Dit peesje wordt ook wel zeen genoemd en is bindweefsel. De zeen geeft tijdens de bereiding de typische smaak aan het rundvlees. Tegelijk zorgt het zeen er wel voor dat sukade meer tijd nodig heeft om te stoven dan “normale” runderlappen.

Rundersukades zijn ideaal om hachee of stoofvlees van te maken. Doordat rundersukade doorregen is met dunne lijntjes met vet komen de karakteristieke smaken van het rundvlees mooi naar voren gedurende de bereiding.

Mocht u met onze sukade willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse sukade.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons kalfsvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Overigens voor een scherpe offerte kunt u ook bij hen terecht

Ons assortiment
rundersukade
Article Name
rundersukade
Omschrijving
Nu ook voor particulieren..Schitteren als een echte chef. U besteld bij ons 5 sterren horeca rundersukade tegen supermarktprijs. Uw sukade komt rechtstreeks uit onze horecaslagerij en wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk