schouderkarbonade bestellen

Schouderkarbonade bestellen doet u als particulier tegenwoordig eenvoudig online in onze websbhop

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen
Contact met de klantenservice | Direct en eenvoudig bestellen |

Schouderkarbonade: schouderkarbonade bestellen

Een schouderkarbonade is een stuk varkensvlees dat logischerwijs afkomstig is van de schouder van het varken. Een andere benaming die wij in Nederland voor een karbonade gebruiken is kotelet. Echter wordt het woord kotelet vaker gebruikt bij lams -en kalfsvlees.

Kenmerken aan een karbonade is dat het kwalitatief goed varkensvlees is dat het voor relatief weinig geld te verkrijgen is. Een ander kenmerk van de karbonade is dat het 1 of meerdere stukken bot bevat en dit heeft zowel een voordeel als een nadeel.

Het nadeel is dat het vlees moeilijker te snijden en te eten is. Het voordeel is dat het bot tijdens de bereiding extra veel smaak en aroma’s afgeeft aan het vlees.

Mocht u met onze schouderkarbonade willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse karbonade.

Interesse?

Voor vragen of een scherpe offerte neemt u contact op met onze klantenservice.

 

Ons assortiment
Schouderkarbonade
Article Name
Schouderkarbonade
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren schouderkarbonade en krijgt een supermarktprijs. Uw entrecote wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk