Spareribs bestellen van een 5 sterren horecakwaliteit doet u tegenwoordig eenvoudig online

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Spareribs

Spareribs worden gemaakt van varkensvlees of van kalf. Het gaat om het bovenste gedeelte van de achterpoot van het varken. Dit wat dikkere stuk varkensvlees wordt ook wel de achterbout genoemd.

Ze zijn enorm poplulair, varkens ribs,  ze worden eigenlijk over de hele wereld gegeten. Ribs van varkensvlees zijn afkomstig van de ribben van het varken en behoren tot de goedkoopste onderdelen van het varken.

Het vlees komt van het onderste gedeelte van de maag, stukje van de borst tot helemaal achter de schouders van het varken.

Ongepotioneerde rauwe ribs bevatten ongeveer 12 botten waar zich het varkensvlees omheen bevindt.

Kenmerkend aan het vlees is dat het enorm mals, sappig en vol van smaak is en dat de bereiding meestal gebeurt via de grill, oven of BBQ. Om extra smaak aan het vlees te geven wordt er meestal voor gekozen om een sparerib in een marinade te leggen.

Wilt u met onze rauwe spareribs gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse sparerib. Ook kunt u bij ons kiezen voor gemarineerde en/of ongemarineerde sparerib.

Ook hebben wij een alternatief in ons assortiment, namelijk kalfs spareribs. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op onze kalfs spareribs pagina.

Interesse:

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

Direct kogelbiefstukken bestellen..

Ons assortiment
rauwe spareribs
Article Name
rauwe spareribs
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren rauwe spareribs en krijgt een supermarktprijs. Uw spareribs worden speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk