t bone steak bestellen

T bone steak

Lekker, veilig en gemakkelijk t bone steak bestellen

t bone steak bestellenVan alle steaks is de T bone steak waarschijnlijk wel het bekendste stukje rundvlees. Kenmerkend aan de T bone is het botstuk in de t-vorm.

Dit stuk rundvlees is afkomstig uit de lende van het rund en is een product bestaande uit twee steaksoorten. Dit maakt dan ook meteen de T bone steak zo speciaal.

Onderdelen van een t bone steak

Aan de ene kant van de T bone steak vindt u een stuk ossenhaas en aan de andere kant de entrecôte. Aan de ossenhaas kant van de T bone treeft u nagenoeg geen vet aan. Daar in tegen heeft de entrecôte weer een klein vetrandje dat zorgt voor de welbekende aromatische smaak.

Mocht u met dit product willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvries verse T  bone steaks.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons rundvlees kunt u hier terecht. Wilt meer weten over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn? Onze klantenservice vertelt u hier alles over.

Voor vragen of een scherpe offerte? Neem dan contact met ons op.

 

Ons assortiment
T bone steak
Article Name
T bone steak
Omschrijving
Nu ook voor particulieren t bone steak van de horecaslager. Bij ons besteld u speciaal geselecteerd 5 sterren horecavlees. Ons vlees is veilig, diervriendelijk en verantwoord geproduceerd. Het komt rechtstreeks vanuit de horecaslagerij.
Merk