varkensfilet bestellen

Varkensfilet bestellen doet u tegenwoordig eenvoudig online via de webshop van Time2meat.nl ( ook voor particulieren)

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk varkensfilets bestellen

Varkensfilet: varkensfilet bestellen

Varkensfilet is een dun gesneden en mager stukje varkensvlees met een fijne structuur. Het vlees van de varkensfilets zijn afkomstig van de rug van het varken.

Varkensfilets worden gekenmerkt als 1 van de meest malse onderdelen van het varken en wordt met name in de Verenigde Staten pork tenderloin genoemd.

In de keuken wordt een filet varkensfilet op verschillende manieren bereid en gebruikt. Zo wordt een varkensfilet vaak gebruikt voor het maken van een varkensschnitzel. Daarnaast wordt de varkensfilet vaak in zogenaamde varkensfiletlapjes gesneden die vervolgens gemarineerd en gekruid worden om als onderdeel van een gerecht of van een broodje gebruikt te worden.

Wilt u graag met onze varkensfilets gaan werken , dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of voor de diepvries variant.

Ook kunt u kiezen voor onze verse en/of diepvriesverse varkensschnitzel, deze kunt u zowel naturel als in diverse paneringen bestellen. Bestellen doet u hier.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons varkensvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u hier alles over vertellen.

Voor vragen of een scherpe offerte neemt u ook contact op met onze klantenservice.

 

Ons assortiment
varkensfilet
Article Name
varkensfilet
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren varkensfilet en krijgt een supermarktprijs. Uw filet wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk