varkenshaas sate bestellen

Varkenshaas sate bestellen van een 5 sterren horecakwaliteit doet u tegenwoordig eenvoudig en snel online via onze webshop

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk vlees bestellen

Varkenshaas sate:

varkenshaas sate bestellenVarkenshaas sate is varkensvlees dat gemaakt is van stukjes spiervlees die op en rond de rug van het varken zitten. Een andere benaming voor dit taps toelopende stukje spiervlees is varkenshaas.

Een hele varkenshaas bestaat uit meerdere gedeelten. Het eerste gedeelte is het dikke gedeelte en wordt ook wel de kophaas genoemd. De kop van de varkenshaas bevindt zich tussen het ham vlees en eindigt ter hoogte van de schouders van het varken. Van deze kophaas wordt o.a. de varkenshaas sate gemaakt.

Het tweede gedeelte is dunner en hier worden onder andere varkensmedaillons gemaakt.

Kenmerkend aan de varkenshaas sate is de malsheid. Deze malsheid wordt veroorzaakt door lage vetpercentage en het lage bindweefselgehalte van het vlees.

Mocht u met onze  sate willen gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse  sate.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons varkensvlees, over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. Bij hen kunt u ook terecht voor een scherpe offerte.

 

Ons assortiment
varkenshaas sate
Article Name
varkenshaas sate
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren varkenshaas sate en krijgt een supermarktprijs. Uw sate wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk