varkenshaas bestellen

Een hele varkenshaas bestellen doet u tegenwoordig snel en eenvoudig via onze webshop

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk varkenshazen bestellen

Varkenshaas:

varkenshaas bestellenVarkenshaas is varkensvlees wat vernoemd is naar de vorm van het vlees. De vorm van dit varkensvlees doet namelijk denken aan een haas (het is een schuin toelopend stuk varkensvlees).

Varkenshazen zijn niet overal even groot. Het vlees bestaat  ook uit een dik gedeelte, de kop van de varkenshaas en een dunner gedeelte.

De kop van de haas is het goedkoopste gedeelte van de haas en wordt vaak gebruikt voor het maken van varkenshaas sate. Van het dunnere en wat duurdere gedeelte worden vaak varkensmedaillons gesneden.

Dit vlees staat bekend om zijn enorme malsheid, dit komt doordat het vlees uit weinig vet en bindweefsel bestaat.

Wilt u met de varkenshazen in zijn geheel gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse haas.

Ook kunt u kiezen voor onze verse en/of diepvries varkensmedaillons of varkenshaas sate. Beide kunt u hier bestellen.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons varkensvlees, over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn neemt u contact op met onze klantenservice. U kunt hier ook terecht voor een scherpe offerte of anderen vragen.

Ons assortiment
varkenshaas
Article Name
varkenshaas
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren varkenshaas en krijgt een supermarktprijs. Uw varkenshaas wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk