varkensmedaillons bestellen

Varkensmedaillons bestellen van een 5 sterren horecakwaliteit doet u eenvoudig online via onze webshop

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en gemakkelijk varkensmedaillons bestellen

Varkensmedaillons:

varkensmedaillons bestellenVarkensmedaillons is logischerwijs afkomstig van varkensvlees en wordt gemaakt van varkenshaas. Om precies te zijn, worden medaillons gesneden uit het wat duurdere en dunne gedeelte van de varkenshaas. Een normale varkensmedaillon is ongeveer gesproken twee centimeter dik.

De varkenshaas is een langwerpig stuk spiervlees dat zich in de rug van het varken bevindt. Dit varkensvlees bestaat naast het dunne gedeelte uit een dikker gedeelte ook wel de kophaas genoemd. Van deze kophaas wordt meestal varkenshaas sate van wordt gemaakt.

Medaillons van varkensvlees staan er om bekend enorm mals te zijn. Dit komt doordat medaillons gemaakt is van vlees dat erg weinig vet en bindweefsel bevat.

Wilt u met onze varkenmedaillons werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of diepvriesverse varkensmedaillons.

Ook kunt u kiezen voor onze verse en/of diepvriesverse varkenshaas of varkenshaas sate. Beide kunt u hier bestellen.

Interesse?

Voor meer informatie over de herkomst van ons varkensvlees over hoe wij onze kwaliteit waarborgen en hoe wij omgaan met dierenwelzijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Ook voor vragen of een scherpe offerte kunt u bij hen terecht.