varkensoester bestellen

varkensoester bestellen doet u eenvoudig online via de webshop van time2meat.nl

Horecakwaliteit voor een supermarktprijs:

Lekker, veilig en  gemakkelijk oester bestellen

varkensoester bestellenVarkensoester:

Varkensoester is een kwalitatief hoogstaand stuk varkensvlees. De oester is een klein stukje vlees dat afkomstig is van de achterkant van het varken en om precies te zijn van de achterbil.

Oester van varkensvlees staat bekend om zijn enorme malsheid en vanwege de aromatische en robuuste smaak. De malsheid heeft dit vlees te danken aan de vleesstructuur. Deze is bevat zowel korte als lange vleesvezels en is stevig van soort.

De aromatische en robuuste smaak krijgt dit stukje varkensvlees tijdens de bereiding. De oester is namelijk licht dooraderd  met vet wat verantwoordelijk is voor de herkenbare en karakteristieke smaak van de prachtige stukje vlees.

Wilt u met onze oester gaan werken, dan kunt u als chef-kok, inkoper en/of horecaondernemer bij ons kiezen uit koelverse en/ of de diepvries variant.

Direct onze oester van varkensvlees bestellen..

 

 

Ons assortiment
varkensoester
Article Name
varkensoester
Omschrijving
NU ook voor particulieren...thuis genieten van horecakwaliteit. U besteld bij onze horecaslagerij 5 sterren varkensoester en krijgt een supermarktprijs. Uw varkensoester wordt speciaal gekoeld bij u thuisbezorgd.
Merk